• PRO TV
  • Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tăcerea! Ce a spus despre relația fiului său cu Georgina Rodriguez

Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tăcerea! Ce a spus despre relația fiului său cu Georgina Rodriguez

Mama lui Cristiano Ronaldo rupe tăcerea! Ce a spus despre relația fiului său cu Georgina Rodriguez

Relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina este din ce în ce mai dezbătută, mai ales în presa din străinătate. În ultima vreme au apărut mai multe informații conform cărora celebrul fotbalist ar fi dezgustat la propriu de partenera sa, iar mama acestuia a clarificat definitiv situația! Iată ce a spus Dolores Aveiro!

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din întreaga lume. La scurt timp după ce au apărut zvonuri conform cărora cei doi ar urma să se separe, mama celebrului fotbalist a intervenit, comentând subiectul care stă pe buzele tuturor. Aflată la deschiderea magazinului său din Madeira, Dolores Aveiro, în vârstă de 68 de ani, a vorbit despre relația fiului său cu modelul argentinian care i-a dăruit doi copii.

Sunt numai minciuni. Fiecare cuplu se mai ceartă, dar ce s-a scris nu este adevărat”, a spus Dolores Aveiro, potrivit dailymail.co.uk.

Suma impresionantă pe care ar putea să o câștige Georgina dacă s-ar despărți de Ronaldo

Averea lui Cristiano Ronaldo se ridică în acest moment la aproximativ 1 miliard de euro și, conform presei portugheze, Georgina Rodriguez are dreptul de a încasa, în urma unei eventuale separări, nu mai puțin de 35% din suma fabuloasă a fotbalistului lui Al-Nassr.

Pe scurt, modelul argentinian ar pune mâna pe aproximativ 350 de milioane de euro.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni