• PRO TV
  • Ce a spus mama lui Theodor Andrei după ce tânărul cântăreț nu s-a calificat în finala de la Eurovision

Ce a spus mama lui Theodor Andrei după ce tânărul cântăreț nu s-a calificat în finala de la Eurovision

Ce a spus mama lui Theodor Andrei după ce tânărul cântăreț nu s-a calificat în finala de la Eurovision

Mama lui Theodor Andrei a reacționat, pe rețelele sociale, după ce fiul ei nu s-a calificat în finala concursului Eurovision 2023. Simona Andrei le-a mulțumit prietenilor, care au încurajat-o. 

După ce s-au aflat rezultatele celei de-a doua semifinale Eurovision 2023, un val de mesaje au apărut în mediul online despre prestația României. Atât Theodor Andrei, cât și organizatorii care au pus în scenă momentul lui, au fost criticați. Rudele și prietenii i-au sărit în apărare: 

„Ce pot să spun este că a evoluat extrem de frumos, de la copilul plin de energie care interpreta în modul lui unic, la adolescentul care are o viziune destul de complexă, pentru vârsta lui, despre viața și oameni. Aș vrea să mai spun că ceea ce vedem noi în seara asta nu este doar despre el. Sunt o mulțime de oameni implicați care au luat decizii și au acționat după propriile idei. Niciun artist care performează nu are controlul asupra showului”, a reacționat o persoană apropiată familiei. 

Iată cum a răspuns Simona Andrei, mama lui Theodor: 

Multumim din toată inima pentru aceste cuvinte.  A făcut tot ce a depins de el. Este o experiență UNICĂ din toate punctele de vedere. Am învățat și a învățat multe....”


Theodor Andrei este elev în clasa a XII-a la Colegiul Național Dinu Lipatti, din București. În continuare urmează să se pregătească pentru examenul de Bacalaureat, care se apropie cu pași repezi. 

Sursă foto: facebook/ Simona Andrei


Vezi și: Interviu cu Theodor Andrei în emisiunea La Măruță, înainte de participarea la Eurovision 2023


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni