• PRO TV
  • Killa Fonic, spectacol uimitor la Red Bull Soundclash! Mai multe femei și-au aruncat sutienele pe scenă

Killa Fonic, spectacol uimitor la Red Bull Soundclash! Mai multe femei și-au aruncat sutienele pe scenă

Killa Fonic, spectacol uimitor la Red Bull Soundclash! Mai multe femei și-au aruncat sutienele pe scenă

Killa Fonic este unul dintre cei mai admirați artiști din noua generație, acesta lansându-se în 2015 alături de trupa Șatra B.E.N.Z. Deși aveau o relație foarte strânsă și au muncit pentru acest proiect, după câțiva ani el a decis să se retragă din formație și să își creeze o carieră solo.

Killa Fonic este un artist extrem de controversat, iar acest lucru se datorează modului său de exprimare nonșalant, fără perdea. Trapperul și Tudor Chirilă au fost provocați la bătălia „Red Bull Soundclash”, care s-a văzut LIVE pe VOYO joi, 11 mai 2023. 

La Red Bull Soudclash, victoria este desemnată de public și măsurată în decibeli! După fiecare probă, spectatorii făceau gălăgie pentru artistul lor preferat și, astfel, unul dintre ei pleca acasă cu titlul de câștigător al confruntări. Anul acesta, Tudor Chirilă a fost cel care a obținut victoria, la o diferență de doar 0.1 decibeli de adversarul său. 

Cu toate că nu a câștigat, Killa Fonic a făcut istorie pe scenă! Atunci când nimeni nu se aștepta, în cadrul ultimei probe, artistul i-a avut invitați pe membri trupei Șatra B.E.N.Z., după mulți ani în care nu au mai cântat împreună. 
 

@balandpb Șatra Benz s-a reunit pentru câteva momente la #redbullsoundclash pentru a-i aduce un omagiu lui Nosfe. #fyp #fy #foryoupage #foryou #satra #satrabenz #killa #killafonic #keed #supered #luk #nosfe #redbull #redbullsoundclash #romania #viral ♬ Lololo - Delia


Mai mult decât atât, înainte de momentul care a surprins pe toată lumea, Killa Fonic a făcut o atmosferă uimitoare. Acesta a cântat, a dansat, ba chiar a primit mai multe sutiene din partea femeilor din public. Acestea au aruncat pe scenă obiectele vestimentare sau le-au adus personal artistului. (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS IMAGINI)

Sursă foto: Killa Fonic/Instagram, Arhivă PROTV, Șatra B.E.N.Z./Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni