• PRO TV
  • Aida Parascan, câștigătoarea show-ului MasterChef România, implicată într-un grav accident de circulație

Aida Parascan, câștigătoarea show-ului MasterChef România, implicată într-un grav accident de circulație

Aida Parascan, câștigătoarea show-ului MasterChef România, implicată într-un grav accident de circulație

În urmă cu câteva ore, Aida Parascan a trecut prin clipe de coșmar. Câștigătoarea sezonului 2 al show-ului MasterChef România a avut un accident grav de mașină. Ea a scăpat ca prin minune. 

Aida Parascan se îndrepta, împreună cu o prietenă, spre Bacău. Într-o clipă de neatenție, mașina în care se aflau s-a răsturnat. 

„Într-un moment negru, prietena mea, s-a dat în dreapta cu mașina să depășească alt autoturism, iar atunci când s-a dat în dreapta a ajuns într-un șanț. Ne-am rostogolit de trei ori pe șosea. Sunt în stare de șoc. Dacă nu mergea cu 50 la oră am fi murit. Primul lucru pe care l-am simțit a fost un parbriz în cap. Dacă nu aveam centură, era daună, muream într-o secundă. Nici nu îmi găsesc cuvintele în aceste momente. Nu este un moment bun pentru mine”, a declarat Aida Parascan pentru Click!.

Aida a făcut și o postare pe contul de socializare, alăturând imagini cu mașina. După cum se poate observa, mașina este avariată grav.  (Vezi galeria foto de mai sus)

„Acum 2 ore aș fi putut să-mi pierd viața dacă nu aveam centura de siguranță! Mulțumesc lui Dumnezeu pentru viață! Și DA, ne vedem la Bacău, a fost salvată mare parte din munca mea, iar Duminică, deși cu câteva zgârieturi, voi ține conferința!  Atât timp cât sunt în viață, voi lupta să aduc Lumina pe Pământ!”

Un prieten de-al Aidei, care mergea în aceeași direcție, a menționat și el despre accident pe pagina de socializare: 

„Când ajung în zonă, ditai accidentul, mașina sărise gardul.Eu acum, mă uit la ea, mă uit la mașină, iar mă uit la ea, iar mă uit la mașină...Ceva îmi dădea cu virgulă....Mașina daună totală, minunata - două zgârieturi. Acum, curios din fire, îi cer mai multe lămuriri. Explică și mie cum a sărit mașina gardul de ai ajuns pe partea cealaltă, în câmp, și totuși gardul este intact. Păi să îți explic, nu am condus eu, a condus prietena mea care a facut câteva tumbe în aer, astfel încât, când am aterizat, ne-am trezit aici...”

Aida are 40 de ani. Anul trecut, s-a decis să facă o schimbare majoră în viaţa ei. A renunţat la activitatea de bucătar, pentru a-și deschide propriul cabinet şi să profeseze ca terapeut. Citește mai multe aici

Sursă foto: facebook/ Aida Parascan
Vezi și: 

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni