• PRO TV
  • Jennifer Lopez, în sutien la premiera nolui ei film. Diva latino l-a sărutat pasional pe Ben Affleck pe covorul roșu

Jennifer Lopez, în sutien la premiera nolui ei film. Diva latino l-a sărutat pasional pe Ben Affleck pe covorul roșu

Jennifer Lopez, în sutien la premiera nolui ei film. Diva latino l-a sărutat pasional pe Ben Affleck pe covorul roșu

Jennifer Lopez și Ben Affleck par că nu au trecut încă de faza lunii de miere și se poarta ca doi îndrăgostiți oriunde își fac apariția, spre încântarea fanilor. La premiera celui mai nou film al artistei, The Mother, cei doi s-au sărutat pasional pe covorul roșu. 

Pentru acest eveniment, Jennifer Lopez a ales un outfit sexy și elegant în același timp. Diva latino și-a etalat abdomenul tonifiat, purtând un sutien cu paiete și o fustă maxi. Și-a completat look-ul cu un pardesiu din același set.

În filmul “The Mother” Jennifer Lopez joacă rolul unei foste asasine, care e nevoită să renunțe la noul ei stil de viață liniștit pentru a-și apăra fiica. 

De când sunt soț și sotie, J Lo și Ben Affleck sunt nedespărțiți pe covorul roșu. De curând, diva latino și-a susținut soțul la premiera filmului “Air”, unde au fost la fel de pasionali ca și acum.

La 53 de ani, Jennifer Lopez nu încetează să uimească cu look-ul ei mereu fresh la fiecare apariție. Vedeta spune că somnul este marele ei secret de frumusețe.

“Pentru mine somnul este cel mai mare secret de frumusețe. Au fost momente în viața mea în care dormeam 3-5 ore pe noapte. Ziua eram pe platourile de filmare, noaptea la studioul de înregistrări, în weekend filmam videoclipuri. Aveam 20-și-ceva de ani și mă credeam invincibilă. Până într-o zi când m-a prins din urmă tot stresul și toată oboseala.  Nu mai mai puteam mișca, eram paralizată, nu mai vedeam clar, simptomele fizice pe care le aveam au început să mă sperie”, a povestit Jennifer Lopez.

Sursa foto: GETTY IMAGES

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni