• PRO TV
  • Amber Heard a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat fosta soție a lui Johnny Depp la un an de la proces

Amber Heard a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat fosta soție a lui Johnny Depp la un an de la proces

Amber Heard a surprins pe toată lumea! Ce decizie a luat fosta soție a lui Johnny Depp la un an de la proces

Dacă Johnny Depp și-a relansat cariera cinematografică, Amber Heard a luat o decizie radicală și este hotărâtă să își schimbe complet viața. La aproape un an de la verdictul în procesul extrem de mediatizat dintre cei doi foști soți, actrița în vârstă de 37 de ani a renunțat la viața glamour de la Hollywood și s-a mutat cu fiica ei în Europa.

Amber Heard a fost găsită vinovată de calomnie împotriva fostului ei soț, iar odată cu procesul și-a pierdut și susținătorii, dar și contractele care îi aduceau venituri uriașe. 

Actrița din Aquaman și-a vândut casa din Yucca Valley, California, în luna iulie a anului trecut pentru 1,1 milioane de dolari (aproape dublu față de cât a plătit pentru ea).

În octombrie, ea a fost fotografiată pe o plajă din Mallorca împreună cu prietena ei Eve Barlow. La acea vreme, se zvonea că locuia într-o casă închiriată pe insulă.

Jurnalista Alison Boshoff a declarat pentru Daily Mail că fosta nevastă a lui Johnny Depp a început o viață nouă alături de fiica sa, Oonagh, în capitala Spaniei, Madrid. 

„Ea vorbește fluent spaniolă și e fericită acolo, pentru că își crește fetița departe de toată această agitație”, a declarat aceasta potrivit sursei menționate mai sus. 

„Nu cred că se grăbește să se întoarcă la muncă sau la Hollywood, dar probabil că se va întoarce când va fi momentul potrivit pentru proiectul potrivit”, a adăugat aceasta.

Jurnalista a mai spus că Amber s-a mutat într-o casă nouă cu fiica ei, în vârstă de doi anișori. Paparazzii au surprins-o deja pe străzile din Madrid. Amber Heard a fost fotografiată în timpul unei sesiuni de jogging.

Johnny Depp are agenda plină de proicte

Pe 22 și 23 mai, Johnny Depp va cânta la o acțiune caritabilă la Royal Albert Hall din Londra. Mai târziu, în vară, el se va întoarce în cinematografie, regizând un film despre artistul Modigliani și apoi va pleca în turneu cu trupa sa, „The Hollywood Vampires”.

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni