• PRO TV
  • Jack Nicholson a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul din "The Shinning" la 86 de ani

Jack Nicholson a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul din "The Shinning" la 86 de ani

Jack Nicholson a ajuns de nerecunoscut! Cum arată actorul din "The Shinning" la 86 de ani

Jack Nicholson, actorul din "The Shinning", a avut o apariție rara în public, la un meci de baschet, după ce nu a mai fost surprins de fotoreporteri în afara locuinței sale de un an. Iată cum arată în prezent actorul în vârstă de 86 de ani! 

Jack Nicholson a fost în public la meciul dintre Los Angeles Lakers  și Golden State Warriors, ce a avut loc în Los Angeles. Îmbrăcat într-o ținută all black, formată dintr-un sacou, o cămașă și pantaloni de costum, actorul a părut de nerecunoscut, cu părul cărunt și rar, gușa și mâinile umflate și îmbătrânite.

Apariția sa vine la scurt timp după ce, în aprilie 2023, actorul a fost fotografiat la balconul locuinței sale din Beverly Hills, în haine de casă și cu părul răvășit. Iar în ianuarie 2023, apropiații acestuia își arătauîngrijorarea cu privire la refuzul actorului de a părăsi locuință, temându-se că va înceta din viața singur, fără că cei dragi să știe.

"A spus clar că locuința lui este castelul lui. Dar oamenii își doresc doar să iasă din casă și să apară pentru a le spune cum - sau cel puțîn să-i asigure pe oameni că este bine. Jack ține legătura cu anumite rude - în special cu fiul Ray, protejatul său, de care este foarte mândru - dar zilele lui de socializare au trecut de mult.", a declarat un prieten al acestuia în ianuarie, pentru Radar Online, potrivit The Sun.

Ei bine, se pare că Jack Nicholson se află într-o dispoziție mai bună, întrucât a mers la meciul de baschet cu câțiva prieteni, cu care a socializat pe parcursul jocului, iar ținuta să a fost vizibil mai îngrijită decât cea purtată în aprilie.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni