• PRO TV
  • Elon Musk, fotografii rare alături de fiul lui și al artistei Grimes. Cum arată X Æ A-XII la 3 ani

Elon Musk, fotografii rare alături de fiul lui și al artistei Grimes. Cum arată X Æ A-XII la 3 ani

Elon Musk, fotografii rare alături de fiul lui și al artistei Grimes. Cum arată X Æ A-XII la 3 ani

Elon Musk a avut o apariție controversată la Marele Premiu de Formula 1 de la Miami, din weekend. Fanii Marelui Circ l-a văzut alături de fiul său cel mic, Æ A-XII, dar și de un alt magnat american, împreună cu care ar vrea să cumpere compania care organizează competițiile F1.

Elon Musk și-a dus fiul cel mic la cursa F1 de la Miami, iar gazde le-au fost cei de la Red Bull Racing. Miliardarul s-a afișat cu Æ A-XII, băiatul pe care-l are cu artista Grimes, de care s-a despărțit în septembrie 2021, după 3 ani de relație.

Copilul, care are 3 ani, seamănă leit cu tatăl lui, după cum se poate vedea din pozele surprinse de fotografi în garajul echipei de Formula 1.

Elon Musk s-a fotografiat alături de managerul echipei Red Bull, Christian Horner, și împreună cu piloții Max Verstappen și Sergio Perez.

Elon Musk are 9 copii (unul a decedat la vârsta de 10 săptămâni), însă vestea nașterii lui Æ A-XII l-a topit de-a dreptul. Când băiatul avea 9 luni, miliardarul a distribuit o fotografie pe Twitter, în dreptul căreia a scris: „Al doilea ultim regat”. 

Miliardarul Musk mai are o fiică transgender, care recent a cerut să nu mai poarte numele tatălui ei.

Apariția lui Elon Musk la Marele Premiu de la Miami (din weekend) nu a fost lipsită de controverse. Miliardarul a fost însoțit de Jeff Bezos, unul dintre magnații lumii, iar presa a speculat că cei doi vor să cumpere Liberty Media, compania care organizează cursele de Formula 1.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni