• PRO TV
  • Georgina Rodriguez, imagini incendiare la piscină. Reacția fanilor: „Ronaldo e atât de norocos!”

Georgina Rodriguez, imagini incendiare la piscină. Reacția fanilor: „Ronaldo e atât de norocos!”

Georgina Rodriguez, imagini incendiare la piscină. Reacția fanilor: „Ronaldo e atât de norocos!”

Georgina Rodriguez (29 de ani) este extrem de mândră de silueta ei și își etalează formele sexy ori de câte ori are ocazia. Chiar dacă acum locuiește în Arabia Saudită, bruneta nu ține cont de regulile stricte ale musulmanilor și se lasă fotografiată chiar și în costum de baie. 

În timp ce unii internauți o ceartă, alții îi fac complimente și îi transmit lui Ronaldo că e un bărbat norocos. 

Modelul argentinian a publicat pe Instagram trei fotografii în care pozează seducător la piscină. 

„Orice cer are nuanța sa!”, a scris partenera de viață a lui Ronaldo în dreptul imaginilor în care apare într-un costum de baie din două piese. 

Legea din Arabia Saudită interzice postarea online a imaginilor „deocheate sau semi-nud”, iar mai mulți utilizatori Instagram au mustrat-o în secțiunea de comentarii și i-au cerut să „se acopere”.

„Nu, nu, nu. Ar trebui să ceri iertare de la Allah!”, „Acoperă-te, Georgina!”, „Atât de nepoliticoasă!”, „Ce zic cei din Arabia Saudită”, i-au transmis unii dintre internauți. 

Georgina și-a etalat bustul impresionant și picioarele tonifiate. Imaginile au fost realizate la piscina unui hotel luxos din Riad. Cristiano Ronaldo și Georgina au locuit o vreme în spectaculosul apartament regal al hotelului din capitala Arabiei Saudite. 

Imaginile postate de bruneta au adunat în doar câteva ore peste 4 milioane de like-uri. Dacă urmăritorii saudiți n-au fost încântați, ceilalți au avut doar cuvinte de laudă pentru iubita portughezului. 

„Incredibil de sexy!”, „Gio, ești senzațională!”, „Ronaldo e atât de norocos!”, „E normal să apară așa! Doar e la piscină!”, „Mi-aș dori să fiu în locul lui Cristiano!”, „Ești o femeie atât de frumoasă”, i-au scris unii dintre fani. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni