• PRO TV
  • Vladimir Drăghia, imagini de poveste de la botezul mezinei sale: „Un tablou minunat, o familie frumoasă!”

Vladimir Drăghia, imagini de poveste de la botezul mezinei sale: „Un tablou minunat, o familie frumoasă!”

Vladimir Drăghia, imagini de poveste de la botezul mezinei sale: „Un tablou minunat, o familie frumoasă!”

În weekend, a fost petrecere mare în familia lui Vladimir Drăghia. Actorul din Clanul și-a botezat mezina, pe Alegra-Nova, iar imaginile de la eveniment i-au impresionat pe fani. 

Vladimir Drăghia și soția sa, Alice Cavaleru, au postat pe conturile de Instagram mai multe imagini de la botezul fetiței. 

Alice, mama a două fetițe, a făcut furori la party cu ținuta aleasă. Petrecerea a avut loc într-o locație de vis, situată pe malul lacului Snagov. 

„Alegra-Nova a fost botezată și a fost o zi de vis. I-am avut lângă noi pe cei mai dragi prieteni și, bineînțeles, familia. Am avut norocul unei ferestre de vreme frumoasă și am sărbătorit dansând, așa cum îi dorim și ei să treacă prin viață. Nu ne puteam dori mai mult de la locație și de la cei care ne-au ajutat cu organizarea”, a scris soția lui Vladimir pe contul de socializare. 

Baloane albe și portocalii, aranjamente impresionante cu flori și felii de portocală, photo corner sau cheese bar… au fost doar câteva dintre surprizele pregătite de cuplu pentru invitați. 

Vladimir și Alice mai au o fiică, în vârstă de 6 ani, pe nume Alaia Zora. 

„Armonie, fericire, iubire! Rețeta reușită a familiei voastre minunate!! Să trăiți întru mulți ani fericiți!”, „Frumos totul! Rochia este wow!”, „Sunteți parcă desprinși dintr-o poveste frumoasă! Să fiți bine, zâmbetul să vă însoțească la tot pasul!”, „Sunteți minunați!”, „Foarte frumos totul, de excepție! Felicitări sincere!”, „Ce fericite sunt fetele voastre să vă aibă părinți!”, „Bun gust la tot pasul. Pe noi de ce nu ne-ați invitat? Am fi petrecut o după-amiază de calitate. Să vă trăiască minunea, să fie mereu veselă!”, „Un tablou minunat, o familie frumoasă!”, sunt doar câteva din comentariile primite de la urmăritori. 

Pe Vladimir Drăghia îl puteți urmări în serialul Clanul, acolo unde îl interpretează pe Mișu, un polițist din echipa lui Costoiu. 

Nu ratați duminica viitoare, de la 20:00, ultimul episod din serialul CLANUL, sezonul 2, la PRO TV. Episodul se vede în avans pe VOYO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni