• PRO TV
  • Comportamentul Prințului Louis a ridicat semne de întrebare! Internauții spun că puștiul ar suferi de o boală

Comportamentul Prințului Louis a ridicat semne de întrebare! Internauții spun că puștiul ar suferi de o boală

Comportamentul Prințului Louis a ridicat semne de întrebare! Internauții spun că puștiul ar suferi de o boală

Prințul Louis are 5 ani și este cel mai mic fiu al Prințului William și al soției sale, Kate Middleton. Acesta a fost prezent la încoronarea bunicului său, Regele Charles al III-lea. Micuțul a atras toate privirile și a furat luminile reflectoarelor datorită reacțiilor sale neașteptate din timpul ceremoniei. 

Prințul Louis a atras imediat toate privirile celor prezenți la eveniment, dar și toate camerele de filmat ale fotografilor. Spectacolul făcut de micuț a început încă de la intrarea în mașină, atunci când le-a spus celor ceva celor din autoturism, apoi s-a adresat mulțimii, care i-a acordat o atenție desăvârșită.

Atunci când ceremonia de încoronare a început, micuțul de doar 5 ani a căscat în nenumărate rânduri și i-a făcut mai multe semne surorii sale, Prințesa Charlotte. Prințul Louis a început, la un moment dat, să arate cu degetul prin sală, lucru care a deranjat-o pe mama sa, Kate Middleton. 

Nu este prima dată când Prințul Louis atrage toate privirile! În urmă cu câteva luni, la jubileul Reginei Elisabeta a II-a, micuțul nu a stat deloc cuminte, ci dimpotrivă, i-a pus mâna peste gură mamei sale când Prințesa a încercat să îl liniștească. 

Energia de care a dat dovadă cel mic i-a făcut pe internauți să își dea cu părerea cu privire la o presupusă boală de care ar suferi Prințul. Pe Twitter există o mulțime de astfel de speculații: unii spun că puștiul ar avea o tulburare de deficit de atenție și hiperactivitate (ADHD), iar alții îl suspectează de autism.

Totuși, părerile sunt împărțite. Există și oameni care nu văd o problemă în ceea ce privește comportamentul micuțului:

”Oamenii care spun că Prințul Louis este autist au în mod clar o viziune distorsionată asupra a ceea ce este de fapt autismul. El pare că se potrivește cu comportamentul unui copil neurotipic, dar dacă este autist sau are ADHD sau orice altceva, care este problema?”, a scris o femeie pe una dintre rețelele sociale, în una dintre dezbateri.

Un apropiat al Familiei Regale a declarat pentru publicația internațională People că micuțul doar are foarte multă energie și că nu este vorba despre o problemă medicală:

 „Este într-adevăr cel mai vesel și zâmbitor băiețel – este întotdeauna atât de fericit și mulțumit”.

Prințul William a vorbit și el despre comportamentul fiului său, în pandemie. La acea vreme, micuțul își dorea foarte mult să își vadă părinții, motiv pentru care comunicau prin apeluri video. Totuși, mereu când avea ocazia, Prințul Louis întrerupea conversația:

„Din anumite motive, vede butonul roșu și vrea mereu să-l apese”, spunea William pentru BBC.

Sursă foto: Getty, Arhivă PROTV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni