• PRO TV
  • Mia Khalifa, discurs pentru studenții de la Oxford. Ce le-a spus tinerilor și cum s-a afișat în instituție

Mia Khalifa, discurs pentru studenții de la Oxford. Ce le-a spus tinerilor și cum s-a afișat în instituție

Mia Khalifa, discurs pentru studenții de la Oxford. Ce le-a spus tinerilor și cum s-a afișat în instituție

Conducerea Universității Oxford a invitat, în ultimii ani, mai multe persoane cunoscute cu care studenții să interacționeze, printre acestea aflându-se, în mod neașteptat, și fosta actriță de filme pentru adulți, Mia Khalifa. 

Tânăra de 30 de ani, născută în Liban, duce astăzi o viață de lux: călătorește în jurul lumii și are tot ce își poate dori. În timpul vacanței sale nesfârșite, Mia Khalifa s-a întors în Marea Britanie și, într-un viraj neașteptat al evenimentelor, a sosit la prestigiosul Oxford pentru a ține o prelegere, potrivit Daily Star.

Conținutul discursului său nu a fost încă făcut public, dar clipuri cu ea intrând în fața unei mulțimi de studenți entuziasmați, care aplaudau și strigau, au devenit virale pe rețelele sociale. (Vezi în galeria de mai sus cum a venit îmbrăcată Mia Khalifa la Oxford)

De asemenea, a distribuit un videoclip postat de Oxford Union pe Instagram și a afirmat că a avut „sindromul impostorului”.

A scris: „Cu adevărat cea mai mare onoare a vieții mele, vă mulțumesc foarte mult că m-ați invitat să vorbesc cu voi. Sindromul impostorului a fost real”.

Prezența fostei vedete porno și postarea reprezentanților Oxford Union nu au fost văzute deloc cu ochi buni și chiar au stârnit numeroase comentarii negative în mediul online.

„Acesta este un exemplu uimitor pentru copiii noștri: „Cum să intri la Universitatea Oxford ca vorbitor”, a scris o persoană.

„O carieră impresionantă pentru a deveni o celebritate de talie mondială”, a fost un alt comentariu.

„În continuare, aș recomanda să-l invite pe Johnny Sins și apoi... pe Putin? – Felicitări comitetului Universității Oxford”, a adăugat altcineva.

Ce este „sindromul impostorului”

„Sindromul impostorului”  reprezintă o afecțiune psihologică în care o persoană simte că nu este demnă de succesul sau realizările pe care le-a obținut. De asemenea, aceasta are impresia că toate se datorează doar norocului sau circumstanțelor externe, nu abilităților și muncii lor. 

Persoana poate simți o anxietate intensă, stres sau depresie pentru a se menține la același nivel de performanță. Această afecțiune se poate dezvolta la oricine, indiferent de vârstă sau sex. 

Sursă foto: Instagram
 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni