• PRO TV
  • Prințesa Charlotte, apariție încântătoare la Încoronarea Regelui! Ce detaliu din ținuta ei a atras atenția?

Prințesa Charlotte, apariție încântătoare la Încoronarea Regelui! Ce detaliu din ținuta ei a atras atenția?

Prințesa Charlotte, apariție încântătoare la Încoronarea Regelui! Ce detaliu din ținuta ei a atras atenția?

Prințesa Charlotte a purtat astăzi prima ei diademă ca prințesă pentru încoronarea bunicului ei, Regele Charles. Fetița de opt ani a fost fotografiată purtând o coroană de floare argintie în păr, alături de o rochie albă. 

Părul lui Charlotte a fost coafat. Piesa inspirată din natură a fost probabil un simbol și o trimitere către dragostea lui Charles pentru mediu și conservare.
 
Charlotte tocmai și-a sărbătorit cea de-a opta aniversare weekendul trecut și a făcut din acest moment unul deosebit de special.

VEZI CUM A APĂRUT MICUȚA CHARLOTTE, DAR ȘI CUM A FOST ATMOSFERA LA ÎNCORONARE ÎN GALERIA FOTO
 
Prințesa de Wales a vorbit despre sentimentele copiilor ei despre încoronare. de joi. O sursă a dezvăluit pentru People, citată de Elle, ce a afirmat Kate:
 
„Am întrebat dacă copiii sunt încântați de încoronare, iar ea a spus: „Sunt foarte încântați. Au avut repetiția, așa că știau la ce se așteaptă.”

VEZI CUM A APĂRUT MICUȚA CHARLOTTE, DAR ȘI CUM A FOST ATMOSFERA LA ÎNCORONARE ÎN GALERIA FOTO

Cel mai important eveniment al monarhiei britanice din ultimii 70 de ani este în direct, la PRO TV și pe VOYO. Slujba de încoronare este o ocazie solemnă, religioasă şi plină de simbolism în care Charles va depune jurământul prin care promite să susţină legea şi Biserica Angliei. Momentul central al evenimentului constă în așezarea pe istoricul Scaun al Încoronării, cunoscut sub numele de Scaunul Regelui Edward, care conţine Piatra Destinului, și ungerea de către Arhiepiscopul de Canterbury, liderul spiritual al comuniunii anglicane mondiale, cu mir sfânt de la Ierusalim.

Vezi și video:

FOTO: GETTY/ SHUTTERSTOCK

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni