• PRO TV
  • Serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire au fost lideri de audiență joi seară!

Serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire au fost lideri de audiență joi seară!

Serialul Las Fierbinți și reality show-ul Șef sub acoperire au fost lideri de audiență joi seară!

Aseară, românii s-au bucurat de o nouă porție de comedie alături de personajele preferate din serialul fenomen Las Fierbinți, iar de la ora 22:30, un alt șef a intrat sub acoperire în propria companie. Cele două producții PRO TV au fost lider de audiență!

Aventurile fierbințenilor i-au ținut pe telespectatori cu sufletul la gură în fața micilor ecrane. Situațiile neobișnuite în care au intrat și în această săptămână Bobiță, Dorel, Gianina, primarul Vasile sau Dalida au pus serialul pe primul loc în clasamentul audiențelor. În intervalul 20:28 – 22:26, PRO TV a fost lider incontestabil de audiență și a înregistrat aseară 11.3 puncte de rating și 33.3% cotă de piață, în rândul publicului format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, de la nivel Național, grade ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 6.9 puncte de audiență și 20.2% share. La nivel național, aproape 1.9 milioane de români au urmărit cu sufletul la ce se mai întâmplă în cel mai cunoscut sat din România, iar la ora 22:10, în minutul de aur, aproape 2.2 milioane de telespectatori se bucurau de comedie la PRO TV. 

 
În ultimul episod din cel de-al treilea sezon Șef sub acoperire, Vlad Iftime, acționar în grupul Elsaco, a intrat sub acoperire în compania fondată de tatăl său. Aseară, acesta a lucrat alături de proprii angajați pe șantierele din toată țara și a descoperit problemele de care se lovesc aceștia în teren. 
 
Ediția Șef sub acoperire de joi a fost lider incontestabil de audiență. În intervalul ora 22:26 – 23:53, PRO TV a înregistrat 7.1 puncte de rating și 27.4% cotă de piață pe segmentul de public Național 21-54 ESOMAR ABCD, în postul clasat pe poziția secundă avea 4.8 puncte de audiență și 18.6% share. 
 
Săptămâna viitoare, joi, de la 20:30, românii vor avea parte de comedie cu un nou episod Las Fierbinți. Episodul este disponibil în avans pe VOYO.  

FOTO: PRO TV

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni