• PRO TV
  • Cu ce probleme de sănătate se confruntă 6ix9ine după concertul din România

Cu ce probleme de sănătate se confruntă 6ix9ine după concertul din România

Cu ce probleme de sănătate se confruntă 6ix9ine după concertul din România

Festivalul Beach Please a avut un real succes în rândul tinerilor, care s-au grăbit să își cumpere bilete pentru a-și vedea artiștii preferați în carne și oase. Printre numele mari ale cântăreților care s-au urcat pe scenă se numără și 6ix9ine, rapperul care a făcut un adevărat spectacol în fața a peste 40.000 de oameni. 

6ix9ine a fost de departe unul dintre cei mai așteptați artiști internaționali, de la festivalul Beach Please! Acesta nu doar că a cântat piesele sale deja extrem de cunoscute în întreaga lume, ci a și întreținut o atmosferă demnă de lăudat. Artistul a sărit în mulțime de 3 ori, s-a dezbrăcat de haine, apoi le-a aruncat în public și a acceptat să facă poze cu toți cei care aveau bilet VIP.

Mai mult decât atât, 6ix9ine a postat pe InstaStory un videoclip în care se săruta pasional cu Bia Khalifa (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). În urma acestor apropieri, fosta concurentă „Sunt celebru, scoate-mă de aici” a oferit o serie de declarații în care a explicat ce s-a întâmplat între ea și rapper, dar și cum a ales-o tocmai pe ea pentru a merge în camera de hotel. (AICI DECLARAȚIILE BIANCĂI) 

Spre surprinderea multora, 6ix9ine s-a simțit extrem de bine în România! La doar o zi după concert, rapperul a postat pe Instagram un mesaj în care s-a arătat extrem de mulțumit de experiența de la Beach Please și a subliniat că este pentru prima dată în 3 ani când se bucură de un astfel de eveniment.

Cu toate că experiența Beach Please a fost una extrem de frumoasă, frigul și vântul s-au resimțit pentru artist. 6ix9ine a postat pe Instagram un mesaj în care și-a anunțat fanii că a făcut gripă după concertul din România:

„Am vrut să lansez încă o melodie, dar m-a prins gripa”, a scris rapperul.

Sursă foto: 6ix9ine/Instagram, Getty, Arhivă ProTV, Bia Khalifa/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni