• PRO TV
  • Noi detalii despre masacrul din Serbia! Ce a spus elevul de 13 ani după ce a împușcat mortal 8 colegi și un paznic

Noi detalii despre masacrul din Serbia! Ce a spus elevul de 13 ani după ce a împușcat mortal 8 colegi și un paznic

Noi detalii despre masacrul din Serbia! Ce a spus elevul de 13 ani după ce a împușcat mortal 8 colegi și un paznic

Serbia este în doliu! Miercuri dimineață, un elev în vârsta de doar 13 ani a deschis focul în școla unde învăța, împușcând mortal 8 colegi, dar și un paznic. Alți 8 copii și o profesoară au fost grav răniți, notează jurnaliștii de la Mondo.

Kosta Kecmanović, elevul în vârstă de nici 14 ani din Serbia, a devenit cel mai sângeros criminal minor din istoria lumii. Băiatul învăța la Școala „Vladislav Ribnikar” din Belgrad unde miercuri dimineață, în jurul orei 8:40, a deschis focul și a ucis opt colegi, printre care se numără și fiica unui fost jucător de volei din Serbia, antrenor acum în România, la echipa CSM Zalău.

Crima teribilă a fost plănuită timp de o lună, spun autoritățile, asupra elevului Kosta fiind descoperite două bilete scrise de mână pe care a notat pe cine și cum plănuia să ucidă la școală.

Șeful departamentului de poliție al orașului Belgrad, Veselin Milić, a declarat că băiatul a ucis opt fete, un băiat și pe bărbatul care păzea unitatea de învățământ pentru că se simțea exclus din societate. 

„Nu am putut afla motivul atunci (dimineața, n.red.), pentru că este vorba despre un copil. Ceea ce am aflat a fost că a fost ignorat. A fost ignorat și ostracizat de societate. Acest fapt l-a determinat să facă acest lucru”, a spus Milić, citat de site-ul Blic.

Kosta Kecmanović a sunat la poliție după fapta teribilă și a declarat că „este un psihopat și că el crede că ar trebui să se calmeze și că a considerat că ar trebui să sune la poliție”, a mai explicat Milić.

În posesia minorului au fost găsite două pistoale, luate din seiful tatălui său cu care obișnuia să meargă la poligonul de tragere. Părintele băiatului a fost arestat. 

Sursă foto: stirileprotv

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni