• PRO TV
  • Cum arată în prezent Omar Borkan Al Gala, considerat cel mai frumos arab

Cum arată în prezent Omar Borkan Al Gala, considerat cel mai frumos arab

Cum arată în prezent Omar Borkan Al Gala, considerat cel mai frumos arab

Omar Borkan Al Gala s-a născut în Bagdad (Irak), iar de la 12 ani a început să apară în spoturi publicitare. De mic a fost pasionat de poezie și de fotografie, iar în prezent este actor și model. De-a lungul timpului, în jurul personalității sale au circulat mai multe zvonuri, printre care și informația că ar fi fost deportat din țara sa, pe motiv că era prea frumos. 

Într-adevăr, prin prisma contractelor de publicitate, Omar a locuit o periodă în Dubai și în Canada. Popularitatea de care s-a bucurat la începutul carierei sale i-a adus nu doar satisfacții, dar și dezamăgiri. Căsnicia lui s-a destrămat după trei ani. Gurile rele îl criticau că și-a ales o soție mai urâtă decât el. Bărbatul a preferat să se retragă o perioadă din viața publică și să nu vorbească despre motivul divorțului de Yasmin Oweidah

Cu trecerea anilor, „cel mai frumos arab” și-a schimbat stilul vestimentar, și-a lucrat intens corpul la sala de sport și s-a ales cu mai multe tatuaje. De asemenea, bărbatul preferă acum o barbă mai mare. 

Femeia care i-a dăruit un fiu, pe nume Diyab, și-a continuat drumul ei. Despre ea s-a scris anterior că ar fi designer. Cert este că în prezent ea urmează cursurile unei Academii de Aviație, dorindu-și să devină pilot. După divorț, Yasmin are grijă de băiat, dar Omar îl vizitează constant. Judecând după imaginile postate pe Instagram, micuțul a moștenit cele mai frumoase trăsături de la părinții lui. 

Vezi în galeria foto de mai sus cum arată fiul lui Omar Borkan Al Gala, dar și fosta soție.


SURSĂ FOTO: Instagram/ omarborkan

Vezi și: 




 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni