• PRO TV
  • Ce a mâncat 6ix9ine când a venit în România

Ce a mâncat 6ix9ine când a venit în România

Ce a mâncat 6ix9ine când a venit în România

Beach Please a fost festivalul care a adus în fața românilor o mulțime de artiști talentați și cunoscuți atât național, cât și în întreaga lume. Printre numele mari care au făcut show pe scenă se numără și rapperul 6ix9ine, care s-a arătat extrem de fericit de modul în care a fost primit în România. Mai mult decât atât, el a avut parte de o noapte de senzație alături de Bia Khalifa, cu care s-a și postat pe InstaStory. (VEZI AICI CE SPUNE BIA DESPRE TIMPUL PETRECUT CU 6IX9INE)

Festivalul de la Costinești a adus în fața publicului o mulțime de artiști și de piese renumite. Tinerii au cântat timp de patru zile și patru nopți melodiile lor preferate, ba chiar și-au întâlnit idolii cu care au făcut o mulțime de fotografii. 40.000 de oameni au venit la Beach Please atât pentru cântăreții români, dar mai ales pentru cei internaționali. Nume mari ale industriei muzicale mondiale și-au făcut apariția la malul mării, precum Central Cee, DaBaby, NLE Choppa sau 6ix9ine. 

6ix9ine a fost de departe artistul care a făcut cea mai incendiară atmosferă pe scena Beach Please. Acesta nu doar că și-a cântat piesele, ci a făcut un adevărat spectacol: s-a dezbrăcat de față cu toată lumea și și-a aruncat hainele în public, s-a aruncat de 3 ori în mulțime și s-a lăsat îmbrățișat de fani. 

După spectacol, rapperul s-a oprit la o shaormerie din Costinești, acolo unde și-a comandat mai multe feluri de mâncare. Conform imaginilor care s-au viralizat pe TikTok, lui 6ix9ine i-a plăcut foarte mult mâncarea noastră:

@beachplease #beachplease #costinesti #beachpleasero #trap #festival #beachpleasefestival #6ix9ine ♬ sunet original - Beach, Please! Festival

Sursă foto: Arhivă PROTV, 6ix9ine/Instagram 

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni