• PRO TV
  • Andra Gogan și fratele ei i-au făcut un cadou cu totul special tatălui lor

Andra Gogan și fratele ei i-au făcut un cadou cu totul special tatălui lor

Andra Gogan și fratele ei i-au făcut un cadou cu totul special tatălui lor

Andra Gogan și fratele său, Răzvan, i-au făcut un cadou extrem de scump tatălui lor, cu ocazia zilei de naștere a acestuia.  

Mai precis, i-au dăruit o mașină Tesla, al cărui preț pornește de câteva zeci de mii de Euro. Vedeta a înregistrat un filmuleț în care a transmis următorul mesaj:
 
„Fiți atenți ce mașină i-am luat tatălui meu! De când eram mici, mami și tati au muncit extrem de mult pentru noi. Când erau tineri nu aveau niciun bănuț. Și cu toate astea au făcut tot posibilul ca să ajungem unde suntem astăzi. Așa că eu și Răzvan ne-am hotărât să-i luăm o mașină din banii noștri. I-am pregătit cadou tatălui meu o Tesla, alături de Răzvan, care mă filmează, așa că mami, ajută-mă să punem fundiță, hai! Trebuie să recunosc că a fost destul de greu să pun fundița asta. Este cel mai mare cadou pe care l-am făcut vreodată și a sosit momentul! A fost așa de fericit! Chiar ne iubim mult părinții!", au fost cuvintele pline de emoție ale Andrei Gogan.
 
„Este un cadou pentru tati pentru că ne-a ajutat până acuma, de când eram mici și pentru că te iubim foarte mult", a spus și Răzvan Gogan, completat repede de sora lui, Andra: 'Mami, și tu, când o să ți iei permisul o să îți luăm o mașină!".

„Când eram mici, ai noștrii au făcut multe sacrificii, au primit multe uși închise și cu toate astea au continuat."

„Familia chiar e cea mai importantă și ar trebui să ne facem mai mult timp pentru cei dragi!", a mai fost mesajul transmis de Andra Gogan.
 
La rândul său, tatăl vedetei a precizat că și-a dorit mereu o astfel de mașină. Prețul unui astfel de autoturism pornește de la 42.990 de Euro și poate să depășească 100.000 de Euro, în funcție de clasă și de dotări suplimentare. 

Vezi în Galeria Foto cum arată mașina specială

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni