• PRO TV
  • Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, ipostaza care a adunat 15 milioane de like-uri: „Sunteți magnifici!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, ipostaza care a adunat 15 milioane de like-uri: „Sunteți magnifici!”

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez, ipostaza care a adunat 15 milioane de like-uri: „Sunteți magnifici!”

Love is in the air! Sau cel puțin asta dorește să le transmită Cristiano Ronaldo fanilor după ce presa străină a scris că portughezul și iubita sa sunt la un pas de despărțire. 

Fotbalistul a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își sărută partenera de viață. „Noroc pentru iubire”, a scris Crstiano Ronaldo în dreptul imaginii care a adunat 15 milioane de like-uri și mii de comentarii. 
 
„Sunteți magnifici!”, „Sunt mai îndrăgostiți ca niciodată!”, „Cuplul meu favorit!”, „Cel mai frumos cuplu din lume”, „Sunteți minunați!”, „E vreun bebe pe drum?”, sunt doar câteva dintre mesajele postate de fanii lui Cristiano. 


Georgina și-a atras numeroase antipatii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare și este criticată pentru felul în care își tratează prietenele. 
 
Internauții au luat foc după ce într-un episod din documentarul despre viața Georginei, partenera lui Cristiano Ronaldo le prezintă prietenelor sale o geantă Hermes. Bruneta le cere acestora să nu atingă accesoriul de zeci de mii de euro cu mâinile, ci să se folosească de ambalajul în care era împachetată geanta de lux. Potrivit jurnaliștilor din Spania, scena respectivă n-a fost nici pe placul lui Cristiano Ronaldo. 


 
Fotbalistul ar fi fost deranjat și de imaginile postate recent de Georgina, cele din vara lui 2020, când cuplul a mers să cumpere un iaht în valoare de 5,5 milioane de lire sterline. Portughezul consideră că banii au început s-o schimbe pe Georgina.

Într-un interviu recent, Georgina Rodriguez a povestit ce reacție a avut Ronaldo atunci când ea i-a cerut să-i cumpere o geantă.  „I-am cerut să-mi cumpere un model de geantă pe care îl mai aveam, dar mai mare. Mi-a spus: >. Atunci i-am zis: >” ar fi declarat bruneta, pentru El Hormiguero.
 
Cristiano Ronaldo ar fi refuzat să-i facă pe plac, considerând că deja are prea multe genți. Chiar Georgina a declarat la un moment dat că are o colecție impresionantă de genți de lux. Bruneta deține nu mai puțin de 150 de genți care au costat o avere. 
 
Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni