• PRO TV
  • Cum arată fiul legendarului baschetbalist Magic Johnson! EJ, surprins de paparazzi în oraș cu noul său Lamborghini

Cum arată fiul legendarului baschetbalist Magic Johnson! EJ, surprins de paparazzi în oraș cu noul său Lamborghini

Cum arată fiul legendarului baschetbalist Magic Johnson! EJ, surprins de paparazzi în oraș cu noul său Lamborghini

Magic Johnson, fosta legendă NBA, are trei odrasle de care este mândru din cale afară. Cel mai cunoscut este fără doar și poate EJ Johnson, tânărul fiind în trecut protagonistul unui reality show care urmărea viața copiilor de bani gata dintr-un cartier luxos din Los Angeles. 

EJ Johnson are 30 de ani și este homosexual declarat. Fiul legendei NBA surprinde de fiecare dată cu aparițiile sale excentrice. EJ este pasionat de modă și adoră să fie în centrul atenției la evenimente. (Mai multe poze în materialul VIDEO de mai sus). 

Recent, EJ Johnson a fost surprins de paparazzi la un meciul de baschet dintre LA Lakers și Memphis Grizzlies. Fiul lui EJ Johnson a coborât din Lamborghiniul său și s-a așezat la rând alături de ceilalți suporteri, care așteptau să intre în Crypto Arena din Los Angeles.

EJ purta pantaloni scurți din denim, o geacă scurtă de piele și o pereche de cizme cu toc. Un filmuleț cu EJ de la eveniment a adunat peste 2,1 milioane de vizualizări și sute de comentarii.  Deși are o comunitate impresionantă de fani pe rețelele de socializări, au fost și internauți care l-au criticat pentru modul în care s-a îmbrăcat. 

„Tatăl magic, fiul tragic!”, „Ceva nu e ok aici!”, „Pe bune? Până și bodyguarzii erau stânjeniți!”, „Ce poți să mai zici când vezi așa ceva?”, au scris unii dintre internauți. 

@joy.of.everything EJ Johnson, son of NBA legend Magic Johnson arrives at the Laker playoff game 6 vs Memphis. Join my streams to watch these moments live! #joyofeverything #ejjohnson #magicjohnson #lakers #celebrity #celebritystyle #fashion ♬ Puttin' on the Ritz - Taco

„Atât hate, doar pentru că nu puteți fi fabuloși!”, „Magic Johnson este ok cu asta. E mândru de băiatul lui și au o relație specială”, „Ești real! Felicitări pentru curaj”, i-au transmis o parte dintre urmăritori. 

EJ Johson a fost protagonist în show-ul „RichKids of Beverly Hill”, iar în 2016 a avut propriul reality show „EJ NYC”. 

Tânărul mai are un frate mai mare, pe nume Andre, și o soră, pe nume Elisa. În adolescență, tânărul s-a luptat cu obezitate. EJ a reușit să topească aproape 100 de kilograme după ce a suferit o operație a stomacului. 

EJ și Magic au o relație specială, despre care vorbesc deseori în interviuri. 

„Sunt atât de binecuvântat să am acces la un astfel de centru de putere şi la bogăţia lui de cunoştinţe, ori de câte ori am nevoie”, spunea tânărul despre tatăl său. 

„Este cel mai cool lucru din lume să fiu tatăl tău!”, scria Magic Johnson pe contul de socializare cu ocazia zilei de naștere a fiului său. 

Fotografii: Getty Images/ capturi TikTok


Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni