• PRO TV
  • Gina Pistol, copleșită de pregătirile de nuntă: “O iau razna! Eram eu un pic dusă, acum se accentuează”

Gina Pistol, copleșită de pregătirile de nuntă: “O iau razna! Eram eu un pic dusă, acum se accentuează”

Gina Pistol, copleșită de pregătirile de nuntă: “O iau razna! Eram eu un pic dusă, acum se accentuează”

Gina Pistol și Smiley de abia și-au anunțat fanii că urmează să se căsătorească, însă pregătirile sunt în toi. Din câte se vede pe rețelele de socializare, Gina se ocupă de partea organizatorică, iar Smiley are grijă să… încapă în costumul de mire :)

Viitoarea mireasă a avut o postare cât se poate de sinceră pe Instagram. Gina Pistol a recunoscut că organizarea unei nunți nu e treabă ușoară. 

“Nu știu alții cum sunt, dar eu de când organizez nunta simt că o iau razna. Spuneți-mi că și voi ați trecut prin aceeași nebunie. Eram eu un pic dusă, dar acum se accentuează”, a spus Gina Pistol mai în glumă, mai în serios.


Între timp, Smiley se pregătește și el intens pentru nuntă… dar la sala de fitness. Artistul vrea să fie în cea mai bună formă când o va duce pe Gina la altar.

Săptămână trecuta, Smiley și Gina au făcut marele anunț. “Este firesc să primiți vestea aceasta de la noi, înainte să citiți în presă sau să o auziți de la alții. Dacă tot există această bancă în curtea casei noastre pe care ne-am așezat acum 2 ani și jumătate și am anunțat că vom fi părinți, ne-am gândit să o folosim din nou și când vă spunem că vom deveni soț și soție, pentru că este un moment la fel de important pentru noi pe care ne dorim să-l împărțim cu voi.”, spunea Smiley.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni