• PRO TV
  • Ce s-a întâmplat cu șoferița autobuzului școlar care a leșinat la volan, după ce elevul Dillon Reeves i-a salvat viața

Ce s-a întâmplat cu șoferița autobuzului școlar care a leșinat la volan, după ce elevul Dillon Reeves i-a salvat viața

Ce s-a întâmplat cu șoferița autobuzului școlar care a leșinat la volan, după ce elevul Dillon Reeves i-a salvat viața

Dillon Reeves, elev în clasa a VII-a la o școală din Michigan, a devenit erou după ce și-a salvat colegii de la un accident. Șoferița autobuzului școlar a leșinat la volan, însă femeia are acum probleme de sănătate care necesită recuperare.

Șoferița care a leșinat la volanul autobuzului a fost salvată la timp de Dillon Reeves. Puștiul de 13 ani a sesizat că femeii i se face rău în timp ce conduce și a intervenit prompt pentru oprirea vehiculului. Acum, elevul este privit ca un erou și solicitat de televiziuni pentru interviuri.

Transportată la spital cu suspiciune de accident vascular cerebral (AVC), femeia este sub observație medicală. Însă, conform legislației din Michigan, ea nu mai poate conduce vehicule, cu atât mai puțin un autobuz școlar, vreme de cel puțin șase luni.

Comunitatea locală din Warren, Michigan, s-a mobilizat pentru a strânge bani pentru șoferiță, incapabilă să se întrețină în lipsa jobului pe care îl practică.

Această șoferiță de autobuz va primi doar 60% din salariul ei și chiar și asta se va încheia pe 15 iunie, când venitul ei va fi redus la 0 dolari.

Orice bani strânși vor fi folosiți pentru a acoperi facturile medicale, creditele ipotecare și cheltuielile de trai și pentru a ajuta la reducerea decalajului dintre veniturile pierdute în timp ce ea nu se poate întoarce la muncă din punct de vedere legal”, se arată pe platforma GoFundMe, unde donatorii au contribuit deja cu peste 6.300 de dolari.

Un apel de ajutor a venit și din partea familiei elevului Dillon Reeves, care le-a cerut oamenilor să fie solidari cu femeia care trece prin momente grele. 

Șoferița nu a dorit să-și dezvăluie identitatea și speră că presa îi va respecta intimitatea în perioada care urmează.

Fotografii: @wxyz/YouTube/ Ireta Reeves Facebook

Vezi și VIDEO: 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni