• PRO TV
  • Dani Mocanu a apărut pe scena Beach Please din arestul la domiciliu

Dani Mocanu a apărut pe scena Beach Please din arestul la domiciliu

Dani Mocanu a apărut pe scena Beach Please din arestul la domiciliu

Beach Please a adus în fața românilor o mulțime de artiști atât de la noi din țară, cât și internaționali. Printre numele mari care și-au făcut apariția pe scenă se numără 6ix9ine, care s-a sărutat cu Bia Khalifa, Central Cee, DaBaby, dar și personalități din România precum Inna, Antonia sau Alex Velea.

Alex Velea și Antonia s-au numărat și ei printre artiștii de la Beach Please. Cei doi au făcut un adevărat show la festival, acolo unde nu doar că au bucurat publicul cu talentul lor vocal, ci au și întreținut o atmosferă de senzație. Aceștia au dansat pe cele mai cunoscute piese și chiar au avut un invitat surpriză la care nimeni nu se aștepta: Dani Mocanu.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de manele din România. Acesta are un real succes în industria muzicală românească, deși în viața sa personală s-a confruntat cu mai multe probleme, cele mai multe fiind cauzate de ilegalitățile comise de-a lungul timpului. Acum, manelistul se află în arest la domiciliu din cauza unui videoclip ajuns viral pe rețelele de socializare, în care Dani Mocanu amenință cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. 

Cu toate că nu are voie să părăsească locuința proprie, Dani Mocanu se află în continuare în atenția publicului larg! Acesta face constant live-uri pe TikTok, acolo unde primește donații valoroase din partea urmăritorilor. Mai mult decât atât, manelistul a lansat chiar și o piesă alături de Alex Velea.

Week-end-ul acesta, Dani Mocanu a apărut la Beach Please, din arestul la domiciliu, cu ajutorul monitoarelor amplasate pe scenă. Acesta a transmis un mesaj pentru public chiar înainte ca Alex Velea să cânte melodia „Dau în ei ca-n aparate”: 

„Să nu vă rupeți nasul! Distrați-vă frumos și vă doresc numai bine de aici, din arestul domiciliar”
 

@beachplease @Alex Velea a rupt!???????????? #beachplease #roadtofestivals #costinesti ♬ sunet original - Beach, Please! Festival


Sursă foto: Dani Mocanu/Instagram, Alex Velea/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni