• PRO TV
  • Noi detalii din dosarul Monicăi Odagiu! Ce spun autoritățile despre cazul tânărului accidentat mortal de actriță

Noi detalii din dosarul Monicăi Odagiu! Ce spun autoritățile despre cazul tânărului accidentat mortal de actriță

Noi detalii din dosarul Monicăi Odagiu! Ce spun autoritățile despre cazul tânărului accidentat mortal de actriță

Monica Odagiu a accidentat mortal un tânăr în vârstă de 33 de ani în urmă cu trei săptămâni, iar ancheta poliției ar fi fost finalizată, potrivit jurnaliștilor de la Cancan.ro. Iată ce ar fi decis autoritățile!

Pe data de 9 aprilie, Monica Odagiu a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 33 de ani. Aceasta a sunat imediat la numărul unic pentru apeluri de urgență, dar cadrele medicale ajunse la fața locului nu ai mai putut face nimic pentru tânăr. Actrița a petrecut ore întregi la sediul poliției pentru a oferi explicații, iar mai apoi a fost supusă unor analize de sânge pentru a identifica posibilitatea consumului de alcool sau altor substanțe interzise.

Monica Odagiu s-a aflat în stare de șoc mult timp după tragicul incident, spectacolele sale au fost anulate, iar mai apoi a decis să părăsească Capitala împreună cu mama sa pentru a trece peste situația care a uluit o țară întreagă.

A trecut aproape o lună de la accident, iar polițiștii se pare că au deja un rezultat final al anchetei, potrivit sursei menționate anterior. Polițiștii, care au urmărit cu atenție fiecare secundă surprinsă pe camere de supraveghere din zona stației STB Luterană, ar fi ajuns la concluzia că Alexandru nu s-a sinucis, ci pur și simplu s-a dezechilibrat sau a leșinat. Partea superioară a corpului a intrat sub mașina condusă de Monica Odagiu, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru el, constatând decesul.

Conform oamenilor legii, Monica Odagiu a respectat regulile de circulație, iar reacția sa după impact a fost adecvată situației în cauză, motiv pentru care nu se va deschide dosar penal pe numele său. Potrivit Cancan.ro, dosarul ar putea fi clasat ca accident, iar speța va fi închisă.

Contactat de PROTV.RO, purtatorul de cuvânt de la Brigada Rutieră, Claudiu Costea, a declarat că cercetările sunt în curs de desfășurare: „În continuare se efectuează cercetări de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1”.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni