• PRO TV
  • Dani Mocanu își vinde mașina de lux din cauza arestului la domiciliu

Dani Mocanu își vinde mașina de lux din cauza arestului la domiciliu

Dani Mocanu își vinde mașina de lux din cauza arestului la domiciliu

Dani Mocanu se află în continuare în arest la domiciliu! Manelistul nu s-a arătat foarte afectat de decizia magistraților până de curând deoarece își putea susține toate proiectele din vila lui de lux pe care o deține. Mai mult decât atât, artistul chiar a înregistrat o piesă alături de Alex Velea din incinta propriei locuințe. 

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de manele din România. Acesta are un real succes în industria muzicală românească, deși în viața sa personală s-a confruntat cu mai multe probleme, cele mai multe fiind cauzate de ilegalitățile comise de-a lungul timpului.  

Acum, manelistul se află în arest la domiciliu din cauza unui videoclip ajuns viral pe rețelele de socializare, în care Dani Mocanu amenință cu un cuțit un tânăr, într-un club din Târgu Mureș. Cu toate că nu poate părăsi locuința, artistul de manele pare că se simte în largul lui. Acesta face constant live-uri pe TikTok și chiar înregistrează melodii pentru canalul său de YouTube.

Recent, Dani Mocanu a anunțat că își vinde bolidul de lux din cauza arestului la domiciliu. Fanii nu se așteptau la un asemenea gest, mai ales că se afișa constant cu mașina lui scumpă:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dani Mocanu (@danimocanu.oficial)


”Fiind arestat la domiciliu, de azi masina mea personală va fi pusă la vânzare.”, a scris Dani Mocanu, pe Instagram.

Mașina lui Dani Mocanu este un Mercedes BENZ S S 400D și îl vinde cu 
162.435 euro cu TVA.

Sursă foto: Dani Mocanu/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni