• PRO TV
  • Spune că are doar o intervenție, dar un medic estetician o contrazice. Câte operații estetice are de fapt Kylie Jenner

Spune că are doar o intervenție, dar un medic estetician o contrazice. Câte operații estetice are de fapt Kylie Jenner

Spune că are doar o intervenție, dar un medic estetician o contrazice. Câte operații estetice are de fapt Kylie Jenner

Kylie Jenner a insistat că și-a făcut o singură procedură estetică, dar un specialist în chirurgie plastică o contrazice și îi transmite că „ar trebui să fie mai transparentă cu fanii ei!”.

Dr. Eugenia Bonelli a declarat pentru The Mirror că înfățișarea lui Kylie "s-a schimbat destul de mult de-a lungul anilor" și este de părere că sora mai mică a lui Kim Kardashian a suferit câteva operații pentru a obține acest „chip”.

Kylie, antreprenor și influencer de succes, a spus că intervenit doar în zona buzelor, unde și-a făcut fillere, însă medicul este convins că tânăra de 25 de ani nu este sinceră când vine vorba de operații estetice. 

„Dacă ne uităm mai atent la nasul ei, vârful pare mult mai rafinat, iar podul este mai îngust. Prin urmare, cred că una dintre primele proceduri pe care le-a avut la o vârstă fragedă este posibil să fi fost o rinoplastie". (Mai multe poze în GALERIA FOTO de mai sus)


Ea a adăugat: „Trecând la mijlocul feței, pomeții sunt mai bine definiți, iar fața ei devine mai sculptată de-a lungul anilor. Chiar dacă pierdem grăsime pe măsură ce îmbătrânim, Kylie are doar 25 de ani. Este foarte posibil să fi obținut acest aspect cu botox pentru pomeți și prin îndepărtarea grăsimii din zona bărbiei”.

Dr. Bonelli spune că și corpul tinerei s-a schimbat de-a lungul anilor: „Are sâni mai mari, talie mai mică și fese mai mari. Este posibil să fi avut o combinație de implanturi și transferuri de grăsime pentru a-și modela corpul actual”.


Cu toate acestea, ea a insistat că Kylie ar trebui să fie admirată pentru realizările sale: "Indiferent de toate intervențiile pe care și le-a făcut, arată uimitor și este cea mai tânără femeie care a devenit miliardară pe cont propriu până în prezent, așa că are toată admirația mea. (…) Cu toate acestea, cred că lumea ar aprecia mai mult dacă celebritățile și alte personalități publice ar fi mai transparente în ceea ce privește procedurile pe care și le-au făcut”. 

Fotografii: Getty Images/ Profimedia Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni