• PRO TV
  • VIDEO Alin Chirilă și Kamara s-au filmat împreună: „Nu mai scap de tine!”

VIDEO Alin Chirilă și Kamara s-au filmat împreună: „Nu mai scap de tine!”

VIDEO Alin Chirilă și Kamara s-au filmat împreună: „Nu mai scap de tine!”

Alin Chirilă a fost unul dintre cei mai apreciați Războinici de la Survivor România, acesta reușind să reziste în jungla Dominicană aproximativ 3 luni. Din păcate însă, supus la votul publicului alături de Carmen Grebenișan, sportivul a părăsit competiția și s-a întors în România, aici unde viața lui s-a schimbat complet!

Alin Chirilă, deși a visat că va ajunge în Marea Finală, a fost eliminat de la Survivor în favoarea lui Carmen Grebenișan. Imediat după ce a avut acces la telefonul său mobil, sportivul a dezvăluit că este șocat de toată aprecierea pe care a primit-o din partea telespectatorilor. Fostul Războinic chiar a început să facă live-uri pe Instagram, dar și conținut amuzant pe TikTok.

În competiție, Alin Chirilă s-a înțeles extrem de bine cu Remus Boroiu, însă până în acest moment cei doi nu s-au afișat împreună. Totuși, spre surprinderea fanilor, Alin Chirilă a postat pe TikTok un videoclip în care apare alături de Kamara. În cursul zilei de ieri, 27 aprilie 2023, în cadrul emisiunii La Măruță, fostul Războinic a spus despre Kamara că ar fi fost cel mai slab concurent al emisiunii. 

„A fost un showmen. Toată lumea a văzut că nu e bun pe trasee, nu aduce puncte, dar în schimb a făcut mult show. A fost vocal, asta mi-a plăcut la el. Pe trasee a fost cam cel mai slăbuț, un singur punct a luat cu mine și s-a lăudat o lună întreagă”, a spus el.

Totuși, spre surprinderea fanilor cei doi s-au postat pe TikTok într-un context amuzant, referitor la toiagul fostului Faimos:
 

@alinchirilaofficial Toiagul lui Kamara #foryou #foryoupage #survivor #protvromania #champion #lamaruta #fypシ #viral @kamaraalbnegru #funny ♬ sunet original - Alin Chirila


„Bă, Kamara, bă! M-ai călcat pe traseu, m-ai călcat în camp, m-ai călcat peste tot în Dominicană, la Survivor, cu toiagul ăla. Acum mă calci și aici, în București? Nu mai scap de tine, pe bune! Să îi ia cineva toiagul lui Kamara!”, îi spune Alin în videoclip.

Sursă foto: Kamara/Instagram, Alin Chirilă/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni