• PRO TV
  • Jennifer Lopez, diferența între cum este în viața reală și cum se promovează pe internet

Jennifer Lopez, diferența între cum este în viața reală și cum se promovează pe internet

Jennifer Lopez, diferența între cum este în viața reală și cum se promovează pe internet

La 53 de ani, Jennifer Lopez este idolul a milioane de femei și fantezia tot atâtor bărbați. Și-a creat o imagine de divă absolută, de perfecționistă, prin aparițiile ei impecabile pe covorul roșu și pe rețelele de socializare.

Dacă pe scenă, pe covorul roșu și pe Instagram își menține look-ul de diva supremă, în viața de zi cu zi Jennifer Lopez ia o pauză de la stilul Hollywood. J Lo renunță la rolul de superstar și intră în cel de soție și mamă.

Sursa foto: PROFIMEDIA

Street style-ul ei este mult diferit față de ceea ce promovează pe covorul roșu. Adesea, în public paparazzii o fotografiază în pantaloni de trening, cargo sau colanți, încălțată în teniși sau bocanci. 

În cele mai recente imagini suprinse de paparazzi, în care apare alături de Ben Affleck și doi dintre copiii lor, diva latino poartă haine casual: o pereche de pantaloni largi și un tricou lejer.

Însă în cea mai nouă postare de pe Instagram, J Lo își reia rolul de divă, într-o combinație a stilului modern cu “old Hollywood glamour”, cum ea însăși spune. 

Vedeta face reclamă la o companie de turism care promovează croaziere, pozând într-un outfit sexy, cu abdomenul la vedere. Piesa de rezistență o reprezintă pălăria chic, purtată peste un batic.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai SUS. 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni