• PRO TV
  • Povestea neștiută a lui Tily Niculae. Actrița a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai greu moment din viața sa

Povestea neștiută a lui Tily Niculae. Actrița a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai greu moment din viața sa

Povestea neștiută a lui Tily Niculae. Actrița a vorbit cu lacrimi în ochi despre cel mai greu moment din viața sa

În cadrul unei emisiuni TV, Tily Nicuale, actrița care a interpretat personajul Roxana în "La Bloc", a vorbit despre cea mai mare dramă din viața sa, pierderea a două sarcini.

Deși a renunțat la actorie pentru a se concentra pe familie, Tily Niculae mai are apariții televizate, rare ce-i drept, unde vorbește despre viața sa personală și profesională. Recent, aceasta a făcut o dezvăluire care a șocat multă lume, când a povestit cu lacrimi în ochi că a trecut prin două sarcini pierdute, printre care și una gemelară.

După nașterea fetiței sale Sofia, care în prezent are 12 ani, actrița și-a dorit să mai aibă copii, însă procesul nu a fost unul ușor. Până să-l aducă pe lume pe fiul ei, actrița a pierdut trei copilași, ceea ce a făcut-o să-și piardă speranța că va deveni mamă din nou:

„Copiii nu sunt ai mei, că sunt ai lui Dumnezeu, dar îmi doresc tare mult să nu îi pierd… Și în seara aia s-a întâmplat să pierd sarcina. Noi mai pierdusem trei copilași până la Radu și fusese o durere imensă.

Prima dată când am rămas însărcinată după Sofia, ăsta a fost gândul pentru care nu o să mă iert niciodată, în momentul în care am rămas gravidă, m-am dus și i-am spus lui Dragoș: «Și ce ne facem? Se punea problema dacă evoluează, dacă o ținem sau nu?”, a devaluit Tily Nicuale în cadrul emisiunii respective.

Despre prima sarcină pierdută, vedeta a vorbit și pe blogul ei personal, unde le-a povestit cititorilor ce probleme au dus la pierderea copilului.

La acea vreme, Tily dezvaluia că medicii i-au găsit un hematom ceea ce a făcut ca sarcina să aibă 50% de reușită. Deși a primit tratamentul necesar, ce a constat în injecții în burtă, Tily Niculae a pierdut copilul în a opta săptămână de sarcină.

„Îmi era rău, nu vroiam să mănânc, îmi venea să vomit de la orice fel de miros. Însă nu m-am gândit că ar fi ceva în neregulă, mi-am spus în sinea mea… eh, lasă”, a scris aceasta pe blogul ei personal.

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni