• PRO TV
  • Ce i-a șoptit Andrei Krișan Biancăi Patrichi în momentul eliminării

Ce i-a șoptit Andrei Krișan Biancăi Patrichi în momentul eliminării

Ce i-a șoptit Andrei Krișan Biancăi Patrichi în momentul eliminării

Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor România în ediția de miercuri, 26 aprilie 2023. Aceasta a fost supusă votul publicului alături de Andrei Krișan, iar spre surprinderea multora Războinicul a primit mai multă apreciere din partea telespectatorilor. 

Bianca Patrichi a fost o concurentă puternică a celui mai dificil show de supraviețuire din România! Aceasta a reușit să ajungă printre ultimii 9 supraviețuitori, însă din păcate votul telespectatorilor a trimis-o acasă. Cu toate că visa să pună mâna pe premiul de 100.000 de euro, aceasta a fost eliminată în ediția de miercuri, 26 aprilie 2023, în favoarea lui Andrei Krișan. 

Înainte de a părăsi definitiv Republica Dominicană, Bianca Patrichi a transmis un mesaj pentru foștii ei colegi:

„Mă bucur pentru Krișan că rămâne, pentru că mi se părea nedrept. Cu colegele mele o să mă văd imediat cum se termină acest show. O să le susțin cât pot de mult, de acasă, din fața televizorului”, a declarat Bianca înainte de a părăsi competiția.

Mai mult decât atât, concurenta eliminată a simțit nevoia să îl îmbrățișeze pe fostul Războinic. În acel moment, Andrei Krișan i-a transmis un mesaj privat la ureche, pe care microfoanele l-au înregistrat (VEZI ÎN GALERIA FOTO MOMENTUL INTIM A CELOR DOI)

“Îmi pare bine că te-am cunoscut, să știi. Ai fost un plus mare”, i-a spus Andrei Krișan fostei Faimoase, spre uimirea celorlalți concurenți de la Survivor România 2023.

Sursă foto: Bianca Patrichi/Instagram, Andrei Krișan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni