• PRO TV
  • Un celebru actor de la Hollywood a ajuns pe străzi după ce a pierdut lupta cu drogurile. Transformarea șocantă

Un celebru actor de la Hollywood a ajuns pe străzi după ce a pierdut lupta cu drogurile. Transformarea șocantă

Un celebru actor de la Hollywood a ajuns pe străzi după ce a pierdut lupta cu drogurile. Transformarea șocantă

Viața unui actor de la Hollywood a luat o întorsătură nefericită după ce a devenit dependent de droguri. Shaun Weiss, actorul din "The Mighty Duck" a ajuns de nerecunoscut după abuzul de substanțe stupefiante.

Potrivit Dailystar, Shaun Weiss a fost arestat în 2017 pentru furt și, ulterior, posesie de  metamfetamină. La acea vreme, fanii au rămas șocați de aspectul fizic al actorului, întrucât părea de nerecunoscut.

A fost condamnat la 150 de zile în închisoare, însă a fost eliberat după 12 zile din lipsa spațiului.

Însă, în 2020, lucrurile au arătat și mai rău pentru acesta. Într-o nouă fotografie făcută la secția de poliție, după ce a fost arestat pentru furt, Shaun Weiss părea lipsit de viață, cu fața suptă, plină de ulcerații și o barbă lunga și neglijentă.


 

Potrivit publicației menționate mai sus, actorul devenise dependent de heroină și metamfetamina, și-a pierdut cariera și a ajuns în strada. Într-un interviu pentru Dailystar, acesta a povestit cum cariera de la Hollywood l-a făcut să o ia pe un drum greșit:

"Show business-ul a devenit pentru mine călcâiul lui Ahile prin faptul că se întâmplau mereu atât de multe lucruri și totul era atât de interesant. Am devenit într-un fel dependent de adrenalina lucrurilor care se întâmplau. Așa că atunci când asta a dispărut, viața a devenit foarte plictisitoare pentru mine.

Asta a dus la un fel de depresie diferită. Când acel stil de viață nu a mai fost acolo, nu am știut, știți cum să umplu acel gol."

Logodnica mea m-a părăsit și mi-am pierdut mințile. Nu puteam să mă descurc cu asta. Tatăl meu murise, cred că cu o lună sau două înainte. Contractul de închiriere al apartamentului meu era pe sfârșite.

Așa că sincronizarea unei grămezi de lucruri rele a dus la o confluență de experiențe traumatice. În cele din urmă, Shaun a încercat să umple golul și să-și amorțească durerea cu droguri dure.

Mi-am pierdut mințile din cauza logodnicei mele, iar când am început să iau metamfetamină, asta a făcut să nu mă mai gândesc la ea atât de mult. Cred că mulți oameni își permit luxul de a avea poate familia în preajmă pentru a-i opri să nu cadă prea adânc pe această cale. Iar eu nu am avut acest lux".

În prezent, Shaun Weiss, în vârstă de 44 de ani, sărbătorește trei ani de când a învins lupta cu abuzul de substanțe stupefiante.

Sursă foto: Getty, Profimedia

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni