• PRO TV
  • Ultima operație estetică i-a fost fatală! O tânăra care s-a operat ca să semene cu Kim Kardashian a murit la 34 de ani

Ultima operație estetică i-a fost fatală! O tânăra care s-a operat ca să semene cu Kim Kardashian a murit la 34 de ani

Ultima operație estetică i-a fost fatală! O tânăra care s-a operat ca să semene cu Kim Kardashian a murit la 34 de ani

O tânără care s-a operat de mai multe ori ca să semene cu Kim Kardashian a murit la 34 de ani. Ultima intervenție i-a fost fatală Christinei Ashten Gourkani. Modelul Only Fans a suferit un stop cardiac în spital, la câteva ore după o operație estetică. 

Christina Ashten Gourkani, un fotomodel american în vârstă de 34 de ani, cunoscută online sub numele de Ashten G, a murit în spital joia trecută, în timp ce se recupera după operație.

Familia ei a inițiat o pagină GoFundMe pentru a strânge fonduri pentru înmormântarea tinerei, care este programată pentru săptămâna viitoare, scrie Daily Mail.

Pagina include o declarație lungă în care familia își exprimă șocul și suferința, precum și o scurtă relatare a momentelor care au precedat moartea Christinei.

„Cu o profundă tristețe și cu o imensă greutate, cu inima frântă, trebuie să împărtășim cea mai cutremurătoare, nefericită și neașteptată dispariție a frumoasei și iubitei noastre fiice și surori, Christina Ashten Gourkani”, a scris familia ei. Până acum s-au strâns 3.540 de dolari din obiectivul de 40.000 de dolari.

Christina Asthen Gorkani a trecut printr-o serie de operații și și-a mărit pe rând: bustul, posteriorul și buzele. Tânăra care era considerată sosia lui Kim Kardashian participa la evenimente, ședințe foto și avea inclusiv cont de OnlyFans.
 

Bruneta avea și o comunitate impresionantă de fani pe contul de Instagram. Christina era urmărită de peste 618.000 de internauți. Pe contul de socializare, Christina se poza în ipostaze provocatoare și ținute sumare, fiind foarte mândră de operațiile sale estetice. 

Fotografii: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni