• PRO TV
  • Lia Bugnar, copleșită de emoții la Premiile Gopo! Actrița a izbucnit în lacrimi

Lia Bugnar, copleșită de emoții la Premiile Gopo! Actrița a izbucnit în lacrimi

Lia Bugnar, copleșită de emoții la Premiile Gopo! Actrița a izbucnit în lacrimi

Gala Premiilor Gopo a avut loc pe 25 aprlie, iar prezentatorii din acest an au fost Lia Bugnar și Marius Manole. Actrița s-a confruntat cu un moment emoționant pe scena Teatrului Național și a izbucnit în lacrimi.

Premiile Gopo 2023, a 17-a ediție a galei premiilor cinematografiei românești, au fost prezentate de Lia Bugnar și Marius Manole. Evenimentul a început cu o atmosferă plină de umor și voie bună, însă la un moment dat actrița a izbucnit în lacrimi, fiind în mod evident copleșită de emoții.

Fosta parteneră a lui Anghel Damian a părăsit pentru câteva minute scena, după ce a avut loc un moment dedicat memoriei unui actor foarte drag ei, Teo Corban.

Lia Bugnar s-a întors mai apoi pe scena Teatrului Național și decernarea premiilor a continuat. Copleșită de emoții, aceasta a vorbi despre marele său regret.

„Cam asta rămâne după noi. Niște oameni care, eventual, ne vorbesc de bine. Uite câtă lume îl aplaudă. Regretul meu cel mai mare e că personajele principale nu sunt niciodată aici să vadă ce urme au lăsat”, a spus artista, conform fanatik.ro.  

Sursă foto: Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni