• PRO TV
  • Actorul canadian Saint Von Colucci a murit la 22 de ani din cauza operațiilor estetice

Actorul canadian Saint Von Colucci a murit la 22 de ani din cauza operațiilor estetice

Actorul canadian Saint Von Colucci a murit la 22 de ani din cauza operațiilor estetice

Actorul canadian Saint Von Colucci a murit după ce a cheltuit 220.000 de dolari pentru a face 12 intervenții chirurgicale pentru a arăta ca Jimin, starul trupei BTS. Motivul pentru care și-a dorit să își schimbe înfățișarea este strâns legat de o producție online care urmează să fie difuzată în mediul online, al cărei protagonist este chiar artistul din Coreea de Sud.  

Actorul în vârstă de doar 22 de ani și-a dorit să se transforme complet pentru un rol la care visa de mult timp. Acesta a filmat pentru o producție care îl are ca protagonist pe Jimin, starul trupei sud-coreene BTS. Din păcate însă, el nu a apucat să vadă show-ul online deoarece a murit în urma unor complicații apărute în urma tuturor intervențiilor chirurgicale estetice.

Potrivit declarațiilor făcute de managerul lui Saint, tânărul de 22 de ani a dezvoltat o infecție la implanturile de maxilar, care i-au fost aplicate pentru prima dată în luna noiembrie a anului 2022. Zilele trecute, el a făcut o nouă operație pentru a le îndepărta, însă procedura a suferit complicații și actorul a fost intubat de urgență. Din păcate însă, medicii nu au mai putut să facă nimic, iar Saint s-a stins din viață câteva ore mai târziu. 

Saint, de-a lungul timpului a suferit 12 intervenții chirurgicale printre care implanturi de maxilar, rinoplastie, lifting facial, reducerea buzelor, ridicarea sprâncenelor și a pleoapelor. Potrivit DailyMail, tânărul era conștient de riscurile pe care le implică astfel de proceduri, însă voia neapărat să își schimbe aspectul fizic.

Actorul a cheltuit aproximativ 220.000 de dolari pentru a-și face intervențiile estetice care să îl transforme în sosia lui Jimin. Tot efortul a avut ca scop apariția lui în drama coreeană "Pretty Lies", care, potrivit managerului său, a fost finalizată în decembrie și urmează să fie difuzată în octombrie pe o rețea de streaming majoră. 

Managerul lui Saint a mai dezvăluit faptul că actorul a mers în Coreea de Sud în 2019 pentru a încerca să intre în industria muzicală, dar era nesigur în privința aspectului său fizic:

"Se simțea foarte discriminat din cauza aspectului său occidental", a spus managerul lui Saint. 

Sursă foto: Getty Images

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni