• PRO TV
  • Fulgy s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă din cauza scandalului cu Bia Khalifa

Fulgy s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă din cauza scandalului cu Bia Khalifa

Fulgy s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă din cauza scandalului cu Bia Khalifa

Bia Khalifa și Fulgy au format unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au avut o relație de aproximativ o lună și jumătate, iar în tot acest timp au făcut pași importanți împreună: blondina a cunoscut-o pe Viorica din Clejani, au participat în calitate de iubiți la mai multe evenimente și chiar erau pe punctul de a se muta împreună. 

Bia Khalifa și Fulgy, deși păreau suflete pereche, s-au despărțit la scurt timp după ce au anunțat că formează un cuplu. Potrivit declarațiilor făcute de blondină, fiul Clejanilor ar fi avut mai multe ieșiri violente de-a lungul timpului, împingând-o pe vedetă sau chiar obligând-o să stea alături de el în casă.

Imediat după ce au spus că sunt pe punctul de a se despărți, Bia Khalifa a mers alături de sora ei la poliție și a depus o plângere împotriva fostului iubit. Mai mult decât atât, ea le-a mărturisit autorităților că Fulgy nu vrea să îi înapoieze bunurile, motiv pentru care băiatul din Clejani a fost executat silit. 

Acum, Fulgy s-a trezit cu executorul judecătoresc la ușă deoarece băiatul nu i-a oferit înapoi toate lucrurile Biancăi. Acesta a fost înștiințat că mai are la dispoziție doar câteva zile pentru ca blondina să intre din nou în posesia obiectelor personale. Astfel, alături de tatăl lui, Ioniță din Clejani, Fulgy a făcut deja primii pași în demersul legal și a dus câteva dintre obiectele creatoarei de conținut la sediul avocatului ei.

Cu toate acestea, Bia nu pare mulțumită de hainele și lucrurile pe care le-a primit, susținând că există multe alte lucruri mai de preț pe care Fulgy nu vrea să i le înapoieze. Aceasta a mai subliniat și faptul că timpul se scurge rapid, iar dacă până când se întoarce din vacanță nu intră în posesia bunurilor sale, va depune o plângere penală: 

”Eu pot să fac plângere oricând, acum sunt în vacanță, vacanța asta e plănuită de mai bine de trei săptămâni. Când mă întorc sigur o să fac asta. Mi-a adus taicaso jumătate din haine, cele mai importante nu mi le-a adus. Mi le-a adus fix pe cele pe care nu mi le doream eu atât de mult înapoi, nu mi le-a adus pe toate, le-a adus la sediul avocatului meu. Mi-a adus doar niște chestii pe care eu nici măcar nu le-am menționat ca bunuri valoroase, bunurile valoroase nu le-am primit”, a spus Bia Khalifa pentru SpyNews. 

Mai mult decât atât, Bia Khalifa își dorește ca Fulgy să o despăgubească după ce i-a spart telefonul, laptopul, parfumurile, dar și să-i dea banii pe amanda pe care ea a plătit-o din cauza lui, în Milano.

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, Fulgy/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni