• PRO TV
  • Georgina, acuzată că îi ruinează cariera lui Cristiano Ronaldo. Ce imagini a postat: „Se crede Kim Kardashian!”

Georgina, acuzată că îi ruinează cariera lui Cristiano Ronaldo. Ce imagini a postat: „Se crede Kim Kardashian!”

Georgina, acuzată că îi ruinează cariera lui Cristiano Ronaldo. Ce imagini a postat: „Se crede Kim Kardashian!”

De câteva săptămâni, presa străină scrie că relația dintre Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez s-ar fi răcit, iar despărțirea ar fi iminentă. Se pare că portughezul ar fi nemulțumit de atitudinea partenerei sale de viață, despre care crede că a devenit prea egocentrică. 

Georgina și-a făcut un obicei din a se lăuda pe conturile de socializare cu stilul de viață luxos. Urmăritorii au început s-o taxexe pentru aceste postări, însă brunetei nu pare să-i pese și chiar a devenit mai activă pe Instagram. 

Din feed-ul Georginei nu lipsesc pozele de la bordul avionului privat, cele în care își etalează gențile care costă cât un apartament în centrul Capitalei sau bijuteriile și ceasurile pline de diamante. 

Mai mult, Georgina n-a renunțat nici la pozele în ipostaze provocatoare, deși acum locuiește cu Cristiano Ronaldo și copiii în Arabia Saudită. 

Ultimele imagini postate de Georgina pe net i-au înfuriat pe internauți, iar unii dintre ei sunt de părere că bruneta îi va ruina cariera fotbalistului. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai sus)

„Zi de shooting!”, a scris Georgina în dreptul fotografiilor în care apare cu bigudiuri în cap, colanți, cizme și doar un sutien în partea de sus. Mai mult, bruneta și-a fotografiat și geanta de lux cu care a venit la ședința foto, dar și inele și ceasul cu diamante, semn că nu-i pasă de gura lumii. 

Urmăritorii Georginei au criticat-o pentru că faptul că s-a lăsat fotografiată în sutien, deși locuiește într-o țară musulmană. 

„Total nepotrivit! Te rog pune ceva pe tine și nu-ți mai expune trupul! O să-i ruinezi cariera lui Cristiano!”, „Prințesa Diana nu și-a etalat niciodată luxul. Învață să fii simplă, asta e frumusețea! Smerenie, smerenie... asta te face mai frumoasă! ”, „Acoperă-te femeie!”,„Se vede că nu ești fericită! Doar te lauzi cu luxul în care trăiești și atât. Sentimente zero”, „E foarte îngâmfată, a uitat de unde vine!”, „Se crede Kim Kardashian!”, „Ronaldo nu o mai vrea... așa că și noi, cei care avem respect penru Ronaldo, ar trebui să-i dăm unfollow”, „Să-i vezi acum pe arabi”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Georginei. 

Nici Ronaldo nu se bucură de mare popularitate în prezent, după ce a făcut mai multe gesturi obscene la finalul partidei disputate de echipa sa contra celor de la Al-Hilal. Arabii chiar au cerut expulzarea lusitanului, iar o avocată i-a făcut plângere penală. 

Ronaldo s-a mutat cu familia sa în Arabia Saudită la începutul anulului, după ce a acceptat oferta generoasă a clubului saudit Al-Nassr. 

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Georgina și Cristiano au doi copii împreună. Fotbalistul care a apelat de două ori la mame surogat mai are un băiat, Cristiano Jr. și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni