• PRO TV
  • Cum arată burtica lui Theo Rose cu aproape 2 luni înainte să nască. Artista e în formă maximă

Cum arată burtica lui Theo Rose cu aproape 2 luni înainte să nască. Artista e în formă maximă

Cum arată burtica lui Theo Rose cu aproape 2 luni înainte să nască. Artista e în formă maximă

Theo Rose radiază în ultimele luni de sarcină, iar fanii au observat și ei acest aspect. Deși recunoaște că a avut și momente dificile pe parcursul sarcinii, artista pare acum în formă maximă, cel puțin așa arată în cele mai noi imagini postate pe rețelele de socializare. 

În mai puțin de 3 luni, Theo își vă cunoaște băiețelul, pe care îl va numi Sasha. Artista și-a etalat burtica în cea mai nouă postare de pe Instagram, spre încântarea admiratorilor. Dacă în primele luni de sarcină vedeta a slăbit 10 kg din cauza grețurilor, pe parcurs și-a revenit, iar acum arată excelent.

“Ai mâncat puțin mai mult de Paște, nu?”, au glumit fanii.

“Foarte bine îți stă graviduță!!! Până acum erai că o adolescentă, iar acum arăti ca o femeie foarte tânără. Superbă!”, i-a scris o admiratoare.

Theo Rose le-a spus de curând fanilor săi de pe Instagram că are de gând să nască natural. “ E o experiență diferită pentru fiecare femeie: unele trec ușor prin asta, în vreme ce altele au un travaliu lung și dureros. Dumnezeu știe cum o fi. Îmi zic că mai bine suport câteva ore travaliu și după aia mă refac și pot să-mi continui viața. Nu m-am operat niciodată de nimic și-mi doresc foarte tare să trec prin experiența asta fără operație. Cred că e normal să-ți mai fie frică, e cea mai importantă experiență din viața unei femei”, a spus Theo.

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni