• PRO TV
  • Bia Khalifa, fotografii emoționante cu tatăl ei, la șase ani după ce s-au împăcat

Bia Khalifa, fotografii emoționante cu tatăl ei, la șase ani după ce s-au împăcat

Bia Khalifa, fotografii emoționante cu tatăl ei, la șase ani după ce s-au împăcat

Bia Khalifa este una dintre cele mai controversate persoane din showbizul românesc. Cu toate că aparențele arată că vedeta ar avea o viață extrem de frumoasă, adevărul este că nu întotdeauna a fost atât de veselă și dezinvoltă. Blondina a afirmat în nenumărate rânduri că în copilărie tatăl ei a abuzat-o atât fizic, cât și verbal, ajungând chiar să o umilească în public. 

După ce a trecut prin multe experiențe nefericite, provocate de tatăl ei abuziv, Bia Khalifa s-a îndepărtat de părintele său și a preferat să nu comunice cu el timp de câțiva ani. Aceasta a declarat în trecut că nu a mai vorbit cu bărbatul care i-a dat viață aproximativ 6 ani de zile. Cu toate acestea, în decembrie 2022, tânăra a găsit puterea de a-l ierta și a afirmat că a reluat legătura cu el.

Acum, la câteva luni după ce s-au împăcat, Bia Khalifa a postat pe Instagram mai multe imagini în care apare alături de părintele ei (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS). Potrivit imaginilor, vedeta și-a iertat tatăl și este pregătită să înceapă o nouă etapă a vieții, în care să fie și el introdus. Mai mult decât atât, alături de fotografii, blondina a postat și un mesaj:

"Tatăl meu, te iubesc", a scris Bia Khalifa, în urmă cu puțin timp, în dreptul imaginilor cu tatăl ei, pe pagina personală de Instagram.

Fanii au reacționat imediat la fotografiile Biancăi și au susținut că vedeta seamănă perfect cu părintele ei. 

Sursă foto: Bia Khalifa/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni