• PRO TV
  • Anamaria Prodan o nouă apariție alături de iubitul ei în public: “Sunteți superbi împreună!”

Anamaria Prodan o nouă apariție alături de iubitul ei în public: “Sunteți superbi împreună!”

Anamaria Prodan o nouă apariție alături de iubitul ei în public: “Sunteți superbi împreună!”

Anamaria Prodan a avut un weekend plin: s-a împărțit între noul iubit și fiica ei, Sarah. Impresara pare nedespărțită de noul partener, Flavius Nedelea.

Anamaria Prodan și fiica ei, Sarah, au atras toate privirile la cea mai recentă ieșire în oraș. Cele două au fost imposibil de ignorat în Centrul Vechi din București, unde au mers să ia masa împreună.

Impresara și-a făcut apariția într-un costum cool și cu părul coafat într-un coc stilizat. Fiica ei și-a pus în valoare abdomenul tonifiat cu un top cu vedere la talia ei de viespe. Tânăra petrece mult timp în sala de fitness, după cum o dovedesc și zecile de filmulete pe care le postează pe Instagram.

Apariția impresarei vine la scurt timp după ce și-a făcut publică relația cu Flavius Nedelea, un om prosper de afaceri, mai tânăr cu 8 ani decât ea. De când nu se mai ascund, cei doi lasă senzația că petrec foarte mult timp împreună. Anamaria Prodan a postat noi imagini alături de bărbatul de care este îndrăgostită.

“Mă bucur enorm pentru tine. Sunteți superbi împreună!! Era și timpul “, i-a scris o admiratoare.

La ieșirea romantică cu iubitul ei, Anamaria a purtat o pereche de colanți lucioși și un sacou chic cu broderii. “Ești superbă, i-au transmis fanele!”

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni