• PRO TV
  • Katie Holmes, apariție îngrijorătoare în public. Actrița pare abătută și îmbătrânită, în cele mai noi imagini

Katie Holmes, apariție îngrijorătoare în public. Actrița pare abătută și îmbătrânită, în cele mai noi imagini

Katie Holmes, apariție îngrijorătoare în public. Actrița pare abătută și îmbătrânită, în cele mai noi imagini

La 44 de ani, Katie Holmes arată, de obicei, ca o puștoaică. Actrița pare aproape neschimbată de pe vremea în care ne fermeca cu rolul ei din Dawson’s Creek. După o serie de apariții impecabile, paparazzii au prins-o într-o zi mai puțin bună, cu un look obosit și îmbătrânit.

Nu-i ușor să crești singură o fată adolescentă și să ai și o cariera de succes la Hollywood. Însă Katie Holmes pare că se descurcă excelent. Însă, ca toată lumea, are și ea zile mai grele, în care renunță la look-ul de divă de Hollywood. În unul dintre aceste momente au surprins-o paparazzii zilele trecute, pe străzile din New York.

Îmbrăcată modest, cu o șapcă pe cap, necoafată și nemachiată, Katie Holmes pare de nerecunoscut. Abătută, îngândurată, Katie pare îmbătrânită și tristă. Această apariție vine după o serie de ieșiri impecabile în public. Actrița a impresionat cu ultimele sale look-uri – are outfituri din ce în ce mai cool, apreciate de criticii de modă.

Paparazzii nu au fost numai pe urmele ei, ci și pe ale fiicei ale, Suri. În vârstă de 17 ani, adolescenta se pregătește de o nouă etapă în viața ei – în curând va merge la facultate. Deja a depus cereri la cele mai prestigioase universități din Statele Unite.



SURSA FOTO: PROFIMEDIA

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni