• PRO TV
  • Becky G a purtat o rochie creată de brandul românesc LOULOU la Latin American Music Awards 2023

Becky G a purtat o rochie creată de brandul românesc LOULOU la Latin American Music Awards 2023

Becky G a purtat o rochie creată de brandul românesc LOULOU la Latin American Music Awards 2023

Becky G, în vârstă de 26 de ani, este una dintre cele mai cunoscute artiste interanționale, aceasta având la activ numeroase premii obținute grație melodiilor sale celebre. Recent, ea a fost prezentă la decernarea premiilor Latin American Music Awards, acolo unde a fost nominalizată la 9 categorii și a câștigat titlul pentru „Cântecul Anului” datorită HIT-ului „MAMIII”, pe care l-a lansat în colaborare cu Karol G. 

Becky G nu a apărut oricum pe covorul roșu, ci purtând o ținută uimitoare! Cântăreața a ales să îmbrace o rochie semnată de brandul românesc de modă LOULOU, care i-a scos în evidență atât trăsăturile fizice, cât și formele demne de invidiat. Rochia este confecționată din cristale negre și argintii, cusute manual, care sub luminile reflectoarelor atrag imediat privirile tuturor celor prezenți la eveniment. Prețul rochiei este de 1468 de dolari.

Andra Turcanu, owner-ul brandului LOULOU a fost extrem de fericită atunci când a aflat că Becky G va purta pe covorul roșu această rochie absolut superbă. Designerul este de părere că o astfel de apariție nu poate decât să ajute la o creștere exponențială a notorietății brand-ului:

„Mă bucur enorm de fiecare dată când văd creațiile LOULOU pe podiumurile internaționale. Iubesc să creez ținute spectaculoase, executate cu grijă și atenție la detalii, piese excepționale despre care știu că pot oferi femeii care le poartă încredere în sine și în feminitatea lor, și apariții cu adevărat memorabile. Faptul că o artistă atât de celebră și de iubită precum Becky G a ales să poarte o rochie LOULOU la un eveniment atât de important precum Latin American Music Awards este pentru mine, ca designer, un motiv de mândrie, dar și o dovadă a faptului că LOULOU este un brand puternic, cu un potențial enorm de dezvoltare în plan internațional. Mă bucur să am confirmarea faptului că creațiile LOULOU sunt prețuite și apreciate la un asemenea nivel și asta îmi dă energie creatoare și putere de muncă pentru a dezvolta LOULOU în viitor”, a spus Andra Turcanu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Becky G (@iambeckyg)


Potrivit declarațiilor sale, stilistul vedetei ar fi aflat de existența acestei piese vestimentare în cadrul unui eveniment de prezentare de modă desfășurat la L.A.:

„Ne bucurăm mult că un brand românesc defilează pe covorul roșu în L.A și este apreciat de criticii de modă internaționali. Stilistul lui Becky G a ales rochia din colecția nostră actuală SS23 în vizita pe care a avut-o la showroom-ul nostru din L.A și și-a dorit foarte mult ca vedeta să strălucească deoarece perioada pe care a avut-o, din cauza despărțirii de fostul iubit, nu a fost tocmai una generoasă. Stilistul a vrut să o reinventeze cu o apariție sexy, modernă, care să îi facă pe toți să întoarcă privirile după ea. Suntem extrem de fericiți astăzi și este un motiv de sărbătoare pentru întreaga echipă LOULOU”, a spus ea. 

Sursă foto: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni