• PRO TV
  • Alex Delea, reacție neașteptată după ce Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România

Alex Delea, reacție neașteptată după ce Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România

Alex Delea, reacție neașteptată după ce Alin Chirilă a fost eliminat de la Survivor România

Alex Delea, câștigătorul sezonului trecut Survivor România, a avut o reacție neașteptată pe rețelele de socializare, după ce Alin Chirilă a părăsit competiția. Fostul Războinic nu se aștepta la o asemenea situație, mai ales că în competiție au rămas doar 3 băieți și 6 fete!

Eliminarea lui Alin Chirilă de la Survivor România a fost șocantă, atât pentru concurenții rămași în competiție, cât și pentru susținătorii fostului Războinic. După ce Ada Dumitru a vorbit pe Instagram despre acest subiect, mai multe persoane publice și-au expus și ele părerea în mediul online.

Alex Delea, câștigătorul Survivor România 2022 a urmărit Consiliul de Eliminare de seara trecută și a postat pe InstaStory un videoclip în care a vorbit despre situația actuală din Jungla Dominicană. Acesta este uimit de faptul că au rămas doar 3 băieți în concurs și este de părere că, dacă fetele ar face o strategie împreună, s-ar putea juca o semifinală 100% feminină:

„Alin Chirilă, out de la Survivor! Wow! Cine ar fi crezut? La fel de wow este faptul că au rămas doar 3 băieți și 6 fete. Voi vă închipuiți că dacă fetele ar face o strategie împotriva băieților? Este foarte posibil să avem o finală, poate chiar semifinală, 100% feminină”

Sursă foto: Alex Delea/Instagram, Arhivă PROTV

VEZI ȘI VIDEO

 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni