• PRO TV
  • S-a aflat ce diagnostic a primit Adi Minune după ce a fost internat de urgență în spital: "Am luat niște pastile, țin un regim"

S-a aflat ce diagnostic a primit Adi Minune după ce a fost internat de urgență în spital: "Am luat niște pastile, țin un regim"

S-a aflat ce diagnostic a primit Adi Minune după ce a fost internat de urgență în spital: "Am luat niște pastile, țin un regim"

La finalul lunii martie, Adrian Minune a fost internat la o clinică din Capitală pe fondul unor probleme de sănătate. Deși inițial a fost suspectat de Covid, ulterior, investigațiile medicilor au ajuns la alt diagnostic. Iată de ce suferă artistul!

Potrivit Cancan.ro familia lui Adrian Minune a trecut prin momente dificile la probabilitatea că artistul ar putea suferi o boală gravă. Însă, investigațiile medicilor au concluzionat că acesta suferă de diverticulită, o boală a colonului ce constă în punguțe de mucoase  care ies prin orificii de mici dimensiuni din peretele colonului.

După ce a fost externat, Adi Minune a confirmat pentru publicația menționată mai sus că totul este în regula.

“Am fost la spital, am făcut un CT. E vorba de diverticulită. De la frig. Dar sunt beton, mulțumesc lui Dumnezeu. Am luat niște pastile, țin un regim, sunt bine”.

De asemenea, acesta a confirmat că nu va lua o pauză la activitatea sa de artist, în ciuda sperieturii prin care a trecut.

“Să iau pauză? Niciodată! Muzica e viața mea, mă îndrept spre Chișinău. Nimeni și nimic nu mă poate împiedica să-mi fac meseria”, a declarat Adrian Minune.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni