• PRO TV
  • Cine este și cu ce se ocupă iubitul Anamariei Prodan

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Anamariei Prodan

Cine este și cu ce se ocupă iubitul Anamariei Prodan

Anamaria Prodan este una dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, aceasta împărtășind aproape toate experiențele sale de viață cu urmăritorii de pe Instagram și TikTok. Totuși, după divorțul de Laurențiu Reghecampf, impresara a fost discretă cu privire la relația sa și nu a arătat niciodată chipul bărbatului cu care se iubește. 

Anamaria Prodan nu a avut prea mult noroc în dragoste de-a lungul timpului. Aceasta a fost căsătorită de două ori, prima căsătorie fiind cu Tiberiu Dumitrescu, iar cea de-a doua cu Laurențiu Reghecampf. Deși părea extrem de fericită alături de antrenorul de fotbal, anul trecut cei doi își anunțau divorțul.

La scurt timp după separare, Anamaria Prodan a dezvăluit că are un nou partener de viață, însă niciodată nu i-a arătat chipul. Aceasta a încercat să fie cât mai discretă cu privire la relația sa, însă jurnaliștii SpyNews au descoperit cine este omul care îi aduce zâmbetul pe buze impresarei. 

Potrivit sursei citate, Anamaria Prodan ar forma un cuplu cu Flavius Nedelea (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI SUS CUM ARATĂ BĂRBATUL), un om prosper de afaceri, mai tânăr cu 8 ani decât impresara. Cu toate că au încercat să se ascundă de ochii curioșilor, cei doi s-au de gol, după ce au postat imagini din aceeași locație.

Ba mai mult, Anamaria Prodan și Flavius Nedelea au fost surprinși de paparazzii în aeroport, atunci când se pregăteau să plece într-o călătorie. 

În trecut, Anamaria Prodan a făcut declarații despre iubitul său, fără a-i divulga identitatea:

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”, spunea Anamaria Prodan.

Sursă foto: Anamaria Prodan/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni