• PRO TV
  • (P) Direct pe rugină! Spune „STOP!” coroziunii cu Emailuri anticorozive de la Köber

(P) Direct pe rugină! Spune „STOP!” coroziunii cu Emailuri anticorozive de la Köber

(P) Direct pe rugină! Spune „STOP!” coroziunii cu Emailuri anticorozive de la Köber

Un nou episod din seria Do it yourself by Köber vine în întâmpinarea pasionaților de renovări. În ediția din aceată săptămână vei învăța cum să folosești corect Emailurile anticorozive.

Dacă a ruginit poarta în așteptarea copiilor plecați în țări străine, ușa de la intrare s-a scorojit de dor sau dacă pur și simplu vrei să dai o nouă față lucrurilor metalice din jurul tău, află că ai la dispoziție Emailurile anticorozive de la Köber, ce pot fi aplicate direct pe rugină.

Episodul din această săptămână te învață cum să folosești corect Emailurile anticorozive din gama Köber pentru eficiență maximă. Vei afla ce culori ai la dispoziție și de ce ustensile ai nevoie pentru a putea trece la treabă.

De altfel, vei fi martorul unei situații amuzante. Gazda emisiunii, Kadi Bulgakov, a încercat să-i întindă o capcană meșterului Adi (reprezentant tehnic al Köber), pentru a câștiga provocarea din această săptămână, însă farsa s-a întors împotriva sa. Cum s-a încheiat totul vedeți în marerialul video disponibil pe PRO TV PLUS și VOYO.

Să trecem la treabă!

Citește continuarea pe www.debarbati.ro!

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni