• PRO TV
  • Soția lui Alin Chirilă, prima reacție după ce concurentul a fost nominalizat spre eliminare

Soția lui Alin Chirilă, prima reacție după ce concurentul a fost nominalizat spre eliminare

Soția lui Alin Chirilă, prima reacție după ce concurentul a fost nominalizat spre eliminare

În ediția de marți, 18 aprilie 2023, Robert Moscalu a câștigat colanul de imunitate și l-a nominalizat pe Alin Chirilă spre eliminare. Această mișcare făcută de fostul Războinic a luat prin surprindere telespectatorii, printre care și pe soția concurentului aflat în pericolul de a părăsi competiția. 

Alin Chirilă este unul dintre cei mai puternici concurenți de la Survivor România, acesta având o comunitate impresionantă de fani care îl susțin și îl votează în permanență. În ediția de miercuri, 19 aprilie 2023, concurentul și Carmen Grebenișan se află în pericol de eliminare, iar unul dintre ei va părăsi competiția. 

Loredana, soția lui Alin Chirilă (VEZI ÎN GALERIA FOTO CUM ARATĂ SOȚIA LUI ALIN CHIRILĂ) a fost luată prin surprindere în momentul în care Robert Moscalu l-a propus pe Alin spre eliminare. Aceasta, contactată de jurnaliștii FANATIK, a oferit o primă reacție cu privire la întreaga situație din jungla Dominicană. Întrebată cum se simte și care este intuiția ei, în contextul eliminării, Loredana a recunoscut că este foarte emoționată și că își dorește ca partenerul ei de viață să rămână puternic. 

„Simt emoții pe care nu le-am trăit niciodată. Pe de-o parte, ne dorim să vină acasă, ne este foarte dor de el. Pe de altă parte, l-am vrea acolo pentru că știm cât de mult i se potrivește acest format. O să luptăm și noi, cei de acasă, familia lui, prietenii… Plus familia Survivor, să-l menținem în competiție. Merită acest lucru de la noi. El și-a făcut treaba acolo și este numărul 1. Cred că publicul care susține performanța o să îi acorde voturi lui Alin”, a spus ea pentru sursa citată.

În continuare, Loredana a fost întrebată cum este Alin cu adevărat, în intimitatea casei sale:

„Alin și acasă, dar și în competiție este un om care dăruiește tot. Dă maximum din ceea ce are. Îl văd la fel de asumat, de hotărât și de puternic. El este o persoană directă și dintr-o bucată. Are ceva de spus, spune! Are de luptat, luptă! Este foarte implicat în tot ceea ce face și nu este deloc rău la suflet. Superficialitatea nu este despre el și dă mult credit oamenilor din jur. Însă, dacă acasă este iubit și sprijinit pentru ceea ce face, din păcate, acolo a avut parte de multă dezamăgire. Probabil asta doare”, a adăugat ea.

Cine l-a îndemnat pe Alin Chirilă să participe la Survivor România 2023

Alin Chirilă este o adevărată surpriză a sezonului 2023 Survivor România. Acesta nu s-a înscris în concurs din propria lui inițiativă, ci la îndemnul fiului său cel mare, Denis. Se pare că băiatul a urmărit cu sufletul la gură tot sezonul din 2022, iar din acest motiv i-a recomandat și tatălui său să participe:

„Decizia lui Alin de a pleca la Survivor a venit pe fondul insistențelor băiatului nostru cel mare, Denis. Anul trecut, Denis s-a uitat la Survivor de la început și până la sfârșit. A tot insistat ca Alin să se înscrie, ba chiar a urmărit când au avut loc înscrierile și l-a pistonat să meargă în concurs. Când Alin ne-a anunțat că va merge, am fost cei mai fericiți. Băieții mei nu-și mai încăpeau în piele de mândrie”, a spus Loredana pentru sursa citată.

Potrivit declarațiilor făcute de Loredana, copiii lui Alin sunt extrem de afectați în momentul în care tatăl lor intră într-o discuție aprinsă cu unul dintre colegii de trib:

„Copii sunt cei mai fericiți că tatăl lor este la Survivor. Sunt atât de mândri de el, mai ales cel mare, datorită căruia Alin a ajuns la Survivor. Acum, însă, încerc să-i țin departe de ceea ce este rău. Din păcate, ei vor să urmărească tot și îi văd cum suferă când tatăl lor este vorbit de rău. Sar de pe canapea și strigă „nu este adevărat, tata nu este rău!”. Este foarte complicat să le explic, mai ales celui mic, că oamenii acolo se folosesc de ce pot să aibă șanse să rămână ei în concurs. Dar sunt fericiți că Alin este numărul 1. Eu nu știu cum sunt alți copii, dar băieții mei își divinizează tatăl”, a spus ea.

Sursă foto: Alin Chirilă/Instagram, Loredana Chirilă/Facebook

VEZI ȘI VIDEO

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni