• PRO TV
  • Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale într-o noapte: „Până mă fac bine”

Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale într-o noapte: „Până mă fac bine”

Ana Morodan, decizie neașteptată după ce s-a ales cu trei dosare penale într-o noapte: „Până mă fac bine”

Contesa Digitală, pe numele său real Ana Morodan, a publicat un nou mesaj pe contul său de socializare, la aproape o lună după ce s-a ales cu trei dosare penale în mai puțin de 24 de ore. 

La scurt timp după incidentul petrecut în trafic, Ana Morodan a explicat situația în mediul online, iar mai apoi s-a retras. Acum, însă, a venit cu un nou anunț pentru fanii săi, deloc puțini la număr, care i-au simțit lipsa în toată această perioadă. 

Vedeta, oprită în trafic de mai mulți polițiști într-un interval scurt de timp și care a condus sub influența substanțelor interzise, s-a aratat afectată de întreaga situație, mai ales că multe persoane publice au criticat-o.

Deși a petrecut mult timp departe de rețelele de socializare, Ana Morodan mărturisește că mai are de lucrat până să se recupereze complet, așa că a găsit o soluție din care toată lumea are de câștigat. În timp ce își regăsește forțele pierdute la terapie și meditație, vedeta lasă promovarea produselor pe mâinile celor care își doresc.

„Până mă fac bine, decid ce vreau să fac și adun energie și cap de planuri și construcție bună și frumoasă, vă dau și eu ce pot acum: un wall de media socială. (…) Știu că printre voi sunt oameni care au afaceri, visuri și construcții de mărci personale, comerciale sau proiecte sociale și de fapte bune.

Vă dau wallul meu, pe rând, să vă comunicați aici mesajele și poate că așa, sunt de ajutor să accelerați un pic, ce aveți de construit. Trimiteți-mi pe DM sau pe mail ce vreți și cum vreți să promovați, vă mai dau și eu niște idei, ca să arate bine campania și vă dăruiesc prezența pe wall-urile mele de social media. Astfel, aflăm toți despre ce lucruri faine vreți să faceți”, a fost mesajul publicat de Ana Morodan pe contul său de Instagram.

Sursă foto: Arhivă

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni