• PRO TV
  • Probleme în Paradis? Presa din Spania scrie că “Ronaldo ar fi dezgustat de comportamentul Georginei”

Probleme în Paradis? Presa din Spania scrie că “Ronaldo ar fi dezgustat de comportamentul Georginei”

Probleme în Paradis? Presa din Spania scrie că “Ronaldo ar fi dezgustat de comportamentul Georginei”

Presa din Spania scrie că fotbalistul ar fi nemulțumit de atitudinea partenerei sale de viață, despre care crede că a devenit prea egocentrică. 

“Cristiano Ronaldo este dezgustat de comportamentul Georginei Rodriguez”, au titrat jurnaliștii de la Marca. Cum s-a ajuns aici? Bruneta e în centrul atenției după ce s-a lansat cea de-a doua parte a documentarului „Eu sunt Georgina”.

Georgina și-a atras numeroase antipatii din partea celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare și este criticată pentru felul în care își tratează prietenele. 

Internauții au luat foc după ce într-un episod din documentarul despre viața Georginei, partenera lui Cristiano Ronaldo le prezintă prietenelor sale o geantă Hermes. Bruneta le cere acestora să nu atingă accesoriul de zeci de mii de euro cu mâinile, ci să se folosească de ambalajul în care era împachetată geanta de lux. Se pare că scena respectivă n-a fost nici pe placul lui Cristiano Ronaldo. 

Fotbalistul ar fi fost deranjat și de imaginile postate recent de Georgina, cele din vara lui 2020, când cuplul a mers să cumpere un iaht în valoare de 5,5 milioane de lire sterline. Portughezul consideră că banii au început s-o schimbe pe Georgina.

“În acea după-amiază de vară, în care am mers să ne cumpărăm barca noastră. Și câteva fotografii din acea vară magică... #2020”, a scris Georgina în dreptul fotografiilor care au adunat peste 8 milioane de like-uri. 

Unii dintre internauți au criticat-o pentru imaginile postate, transmițându-i că „adoră să-și etaleze luxul”.

„Ar fi grozav dacă ai lăsa numele orfelinatului pe care l-ai vizitat în Portugalia în loc de poze cu gențile tale Gucci. Având atât de mulți urmăritori, poate că unii dintre ei ar dona. Vă imaginați impactul? În schimb, tot ce văd pe instagramul tău este vanitate. Ce păcat!”.

„Nu este vorba că nu trebuie să arate ce are, dar tot ea se laudă că este umilă. Iar acum vorbește despre bărcile pe care le cumpără și despre vacanțele în Monaco. Zero consecvență”. 

„Fără inimă! Atâția copii flămânzi, oameni bolnavi, lipsă de apă potabilă, specii de plante și animale pe cale de dispariție, atâtea nedreptăți și ilegalități, iar tu nu faci altceva decât să-ți fotografiezi corpul și luxul în care trăiești!”

„Ce s-ar fi ales de Georgina dacă n-ar fi fost Ronaldo...”, sunt doar câteva dintre comentariile postate de urmăritorii Georginei.

Cum a reacționat Cristiano Ronaldo când Georgina i-a cerut să-i cumpere o nouă geantă de lux

Într-un interviu recent, Georgina Rodriguez a povestit ce reacție a avut Ronaldo atunci când ea i-a cerut să-i cumpere o geantă. 

„I-am cerut să-mi cumpere un model de geantă pe care îl mai aveam, dar mai mare. Mi-a spus: >. Atunci i-am zis: >” ar fi declarat bruneta, pentru El Hormiguero.

Cristiano Ronaldo ar fi refuzat să-i facă pe plac, considerând că deja are prea multe genți. Chiar Georgina a declarat la un moment dat că are o colecție impresionantă de genți de lux. Bruneta deține nu mai puțin de 150 de genți care au costat o avere. 

Georgina și Ronaldo sunt împreună din 2016 și s-au cunoscut la Madrid, într-un magazin, unde tânăra lucra ca asistent de vânzări.

Georgina și Cristiano au doi copii împreună. Fotbalistul care a apelat de două ori la mame surogat mai are un băiat, Cristiano Jr. și pe gemenii Eva și Matteo. 

Fotografii: Instagram/ Getty Images


 

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni