• PRO TV
  • Mercur retrogradează în zodia Taur! Care sunt zodiile cele mai afectate în privința banilor de acest evenimentul astral important 

Mercur retrogradează în zodia Taur! Care sunt zodiile cele mai afectate în privința banilor de acest evenimentul astral important 

Mercur retrogradează în zodia Taur! Care sunt zodiile cele mai afectate în privința banilor de acest evenimentul astral important 

Mercur este planeta comunicării, negocierilor și când se află în mișcare retrogradă calitățile sale sunt minimizate. Mercur retrograd atrage atenția asupra unor lecții de comunicare și gândire și este un semn că avem ceva de rezolvat în domeniul tranzitat în acel moment.

În mod obișnuit nu avem timp să ne limpezim ideile, stilul de gândire, proiectele, așa că de trei ori pe an avem posibilitatea să corectăm anumite greșeli sau să revenim asupra unor decizii. Așadar, până pe 15 mai, când Mercur revine la mișcarea directă, urmează o perioadă în care este nevoie de reevaluare și revizuire a unor planuri. Este recomandat să nu se ia decizii importante și să nu se demareze acțiuni sau proiecte, dar se pot rezolva acțiuni începute înainte de mișcarea retrogradă.
Pentru că Mercur retrogradează în zodia Taur, sectorul financiar, al banilor pe care îi câștigăm din muncă, dar și valorilor personale, este nevoie să acționăm practic, de revizuirea priorităților și restructurarea sectorului financiar, a bugetului, a sumelor pe care le câștigăm. Pentru a nu ajunge în situații de blocaje financiare, amânări privind încasarea unor sume de bani, cel mai bine ar fi să nu ne avântăm în speculații sau artificii financiare riscante.Atenție la gestionarea finanțelor și resurselor personale!

 

Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur din 21 aprilie și revine la mișcarea directă în 15 mai 2023


Recomandare! Citiți horoscopul pentru zodia natală, cât și pentru semnul din ascendent!


Berbec/ Ascendent în Berbec

 

Mercur retrogradează prin sectorul financiar al nativilor Berbec și este posibil să apară unele blocaje sau amânări în încasarea banilor, negocieri amânate. Este nevoie să-și schimbe atitudinea față de bani și modul în care câștigă banii. Atenție la investițiile pe care le fac sau la cheltuieli pe lucruri care nu sunt neapărat necesare! De asemenea, Berbecii sunt invitați la o revizuire a planului financiar.

 

Taur / Ascendent în Taur

 

Pentru nativii Taur, mișcarea retrogradă a lui Mercur, întocmai prin casa personalității, le aduce în atenție chestiuni personale, pe care este nevoie să le rezolve. Este posibil ca nativii să-ți reevalueze niște opțiuni, însă recomandarea astrelor este să ia decizia finală după 15 mai, pentru că acum există riscul să se răzgândească.

 

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

 

Intrarea lui Mercur, guvernatorul nativilor Gemeni, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, vine să le activeze sectorul frământărilor interioare, trecutului, subconștientul și introspecția. Dacă au rămas lucruri nerezolvate din trecut sau a apărut o veche iubire, va fi nevoie discutarea și clarificarea unor aspecte. Gemenii vor începe o reevaluare a trecutului, a vieții lor în general, însă recomandarea este să ia decizii după 15 mai, când Mercur revine la mișcarea directă și nu le mai afectează rațiunea și au mintea mult mai clară.

 

Rac/ Ascendent în Rac

 

Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin casa prietenilor, vieții sociale, grupurilor pe care le frecventează și planurilor de viitor. Este posibil ca nativii Rac să revină asupra unor decizii, să-și revizuiască relațiile de prietenie, dar și proiectele și planurile de viitor. Decizii importante se pot lua după 15 mai.

 

Leu/ Ascendent în Leu

 

Mercur, astrul comunicării, își începe retrogradarea prin zodia Taur, respectiv pe casa carierei, relației cu șefii, străinătății, statutului și imaginii sociale. Până pe 15 mai urmează o perioadă în care nativii își vor reevalua parcursul profesional. Posibil să revină la unele proiecte profesionale mai vechi, însă deciziile finale sunt recomandate în partea a doua a lunii mai.

 

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

 

Mercur, guvernatorul Fecioarelor, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul călătoriilor, studiilor, lărgirii orizonturilor, proiectelor personale de viață, principiilor și credințelor. Urmează o perioadă, în care s-ar putea să revină asupra unor decizii legate de domeniile enumerate sau poate rezolvă niște lucruri lăsate nerezolvate de o perioadă mai mare de timp. De asemenea, principiile și sistemul de valori intră într-o reevaluare, revizuire și decizii importante este recomandat să ia după 15 mai.

 

Balanță/ Ascendent în Balanță

 

Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin casa asociată avantajelor financiare, a creditelor, datoriilor, resurselor comune cu partenerul, dar și intimității. Urmează o perioadă de trei săptămâni în care Balanțele vor revizui situația financiară, dar și relația cu partenerul de cuplu.

 

Scorpion/ Ascendent în Scorpion

 

Intrarea lui Mercur, astrul comunicării, în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, prin sectorul asociat relațiilor, căsătoriei și parteneriatelor profesionale, vine să scoată în evidență anumite chestiuni care trebuie discutate cu partenerul de cuplu sau cu cei cu care nativii desfășoară activități. În următoarea perioadă, Scorpionii își vor reevalua relațiile, iar decizii importante sunt sfătuiți să ia după 15 mai, când Mercur revine la mișcarea directă.

 

Săgetător/ Ascendent în Săgetător

 

Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul asociat muncii, activităților profesionale, rutinei zilnice, relațiilor cu colegii, sănătății. Urmează o perioadă de reevaluare a muncii, sarcinilor și relațiilor profesionale și este posibil ca nativii să revină asupra unor decizii, însă decizia finală este recomandat să o ia după 15 mai.

 

Capricorn/ Ascendent în Capricorn

 

Mercur, astrul comunicării, intră în mișcare retrogradă, prin zodia Taur, respectiv prin sectorul iubirii, aventurilor romantice, copiilor, creativității, distracției și valorificării unui talent. Așadar, Capricornii își vor reevalua planul sentimental, afectiv, relațiile cu persoanele dragi. Posibil să aibă dialoguri, care să clarifice anumite chestiuni relaționale.

 

Vărsător/ Ascendent în Vărsător

 

Sectorul vieții de familie, patrimoniul, spațiul de locuit și relațiilor cu părinții vor fi reevaluate odată cu mișcarea retrogradă a lui Mercur, astrul comunicării. Așadar, până pe 15 mai, Vărsătorii sunt invitați să rezolve anumite chestiuni administrative ale casei sau care au legătură cu părinții, patrimoniul, bunurile deținute împreună.

 

Pești/ Ascendent în Pești

 

Mercur, astrul comunicării, își începe mișcarea retrogradă prin zodia Taur, respectiv prin sectorul comunicării, gândirii, învățării, negocierilor, relațiilor cu rudelor și deplasărilor. Așadar. Peștii pot relua niște cursuri, să învețe lucruri noi, să reia niște negocieri sau dialoguri profesionale, să rezolve chestiuni birocratice amânate. Decizii importante sunt recomandate după 15 mai.

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni